Odeon, bayramda Odessa'ya davet ediyor...

Odeon Tours, tatil severleri iş yoğunluğu ve bunun getirdiği stresi yakın bir destinasyonda atmaya davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon, bayramda Odessa'ya davet ediyor...

ODEON Tours’tan Odessa turu 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Üstelik vize için evrak hazırlama derdi olmadan. Günümüze değin Yunanlılar, Türkler ve Ruslar tarafından sahip olunan topraklarda kurulu, uzun bir tarihin ürünü olan Odessa, Ramazan Bayramı’nı renklendirecek. Vize derdi olmadan 9 Ağustos’ta Türk Hava Yolları seferi ile yola çıkacak ODEON Tours Odessa turu ile 4 gün boyunca bu özel şehir keşfedilebilir.

Tarihle iç içe sevimli bir şehir...

ODEON Tours; iş yoğunluğundan kaçmak, Ramazan Bayramı’nı yurt dışında olup da yakın bir destinasyonda geçirmek isteyenler için Odessa turunu öneriyor. Ukrayna'nın güneybatısında yer alan Odessa, Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlardan birine sahip. Harikulade mimari eserleri, birçok tarihi mekanı, kalkerden evleri ve büyük ılıcalarıyla Odessa gerçek bir tarih ve kültür cenneti. Arkadia Plajı, kenti ziyaret edenlerin ve yerel halkın akınına uğrayan çok önemli bir yaz turizmi mekanı. Ayrıca bu şehir tarihi eserler ve sevimli fıskiyeleri barındıran Shevchenko Parkı, Preobrazhenskiy Parkı ve Victory Parkı gibi tarih ve yeşilin harmonisinin yaşandığı pek çok alana sahip.

Ukrayna’nın en önemli alışveriş bölgelerinden biri olan Odessa’da, el sanatları oldukça popüler. Kaliteli seramikler, tablolar, mücevherler ve aksesuarlar, kent galerilerinde ve sokak satıcılarında bulunabilir. Odessa’da bulunan çok sayıda butik ve alışveriş merkezi ODEON Tours misafirlerini şaşırtacak.

Türklerden de izler görülecek...

Ruslar tarafından Odessa ismi verilen bu şehirde halen az miktarda da olsa yerli Türkler ve Tatar Türkleri yaşıyor. Şehrin en önemli banliyösü olan Tahirova’ya da ismi yine Türkler tarafından verilmiş. Eski gümrük binası gibi Türklerden kalan  az sayıda eseri de burada görmek mümkün.

Ramazan Bayramı’nın 2’inci günü yani 9 Ağustos’ta hareket edecek ODEON Tours Odessa turu, Türk Hava Yolları seferi ile 3 gece konaklamalı, 3 ve 4 yıldızlı otellerde konaklama alternatifleri ile kişi başı 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat...

ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland’da bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün  ve  Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam etmektedir. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ile ODEON Tours’un uluslararası deneyimlerini tecrübe edebilirsiniz.

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil...

Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.