O ülkeden vatandaşlarına 'Herkes yaz tatili planlamaya başlayabilir'

Fransa’da vatandaşların son dönemde yaz tatili ile ilgili soruları artarken, konu ile ilgili son açıklama Ekolojik Geçiş Bakanı Elisabeth Borne’dan geldi. Borne, "Herkes yaz tatili planlamaya başlayabilir” ifadelerini kullandı.

27/05/2020 10:00
O ülkeden vatandaşlarına 'Herkes yaz tatili planlamaya başlayabilir'

Fransa’da Ekolojik Geçiş Bakanı Elisabeth Borne, yaz tatili ile ilgili kararın bu hafta açıklanacağını söyledi. Ancak Fransızları her ne olursa olsun tatili Fransa’da gerçekleştirme çağrısı yaptı.

Fransa’da vatandaşların son dönemde yaz tatili ile ilgili soruları artarken, konu ile ilgili son açıklama Ekolojik Geçiş Bakanı Elisabeth Borne’dan geldi. artı33'ün haberine göre Borne, "Herkes yaz tatili planlamaya başlayabilir” ifadelerini kullandı.

Temmuz ve Ağustos için plan yapın

Konu ile ilgili hafta içi yeni kuralların açıklanacağını belirten Bakan, bugünden itibaren Temmuz ve Ağustos ayı için rezervasyon yapabiliriz. Haziran ayı için hafta içerisinde yeni kuralları netleştireceğiz dedi.

Bu yaz yurt dışında tatil yapmayın

Elisabeth Borne, yurt dışı tatili ile ilgili de, Bu yıl yurt dışında tatil yapmayı Fransızlara kesinlikle önermiyoruz. Bu sene ortak düşünce tatilin Fransa’da geçirilmesi.”ifadelerini kullandı. Fransa’da tatil için de alınacak önlemlerin bu hafta netleşmesi bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.