Novotel'in yeni adresi Diyarbakır...

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Accor, Novotel ismini şimdide Diyarbakır’a getiriyor. Atılan imzalar ile hayata geçecek olan Novotel Diyarbakır, 2015 yılında hizmete girecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Novotel'in yeni adresi Diyarbakır...

28 Kasım Perşembe günü düzenlenen imza töreni Accor otelleri Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifcioglu, Diyarbakır Otel Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Can ve ortağı Şaban Bal,Poya Proje Organizasyonu Genel Müdürü Aziz Özyılmaz’ınkatılımları ile gerçekleşti. Atılan imzalar ile  hayata geçecek olan Novotel Diyarbakır, 2015  yılında hizmete girecek.

Novotel Diyarbakır, inşaatı devam eden Forum AVM’nin yanında bulunması ile dikkatleri üzerine çekiyor.Uluslararası standartlarda hizmet verecek olan Novotel Diyarbakır ‘da 176 oda, 6toplantı salonu, fitness center, yüzmehavuzuve  restoran bulunuyor .

Türkiye’de Novotel, ibis, Mercure markaları ile 13 otel olarak  hizmet verenAvrupa'nın pazar lideri Accor, dünyada 3.500'den fazla oteli ve 450.000 oda kapasitesi ile 92 ülkede faaliyet göstermektedir.

Murat Kadaifcioglu “Güneydoğu’nun gözde şehri Diyarbakır  gerek iş yatırımları gerek kültürel varlıkları ile yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Diyarbakır ‘da açılacak yeni otelimiz ile bölgenin canlanan  ekonomisine katkıda bulunacağımızı  düşünüyoruz “ dedi.

Diyarbakır Otel Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Can “ bölgeyi ekonomik ve sosyal açıdan çok iyi tanıdıklarını, bölgenin dinamiklerini, potansiyellerini ve ihtiyaçlarını çok iyi takip ettiklerini belirterek Accor gibi bir dünya devinin Diyarbakır’a gelmesi  hem istihdam anlamında hemde turizmin canlanması anlamında Diyarbakır için önemli bir adımdır “ dedi .

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.