Novitas Turizm’den, Küba turu...

Novitas, 25 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında, müziğiyle, kültürüyle, sanatı ve doğasıyla bambaşka bir renk cümbüşü olan Küba’ya kültür turu düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Novitas Turizm’den, Küba turu...
İspanyol mimarisinin etkileyici örneklerine sahip Havana’dan başlayacak olan kültür turu, Ardeko ve modern mimariyle karışık Vedado Bölgesi'ndeki dünyaca ünlü Devrim Meydanı’na gidilerek devam edecek. Tur programı sırasında, Pinar del Rio’da tütün tarlaları gezilerek, Puro Fabrikası ziyaret edilecek.
Los Jazmines tepesinden Vinales Vadi manzarası seyredilmesinin yanı sıra, Cueva del Indio mağarasının içindeki nehir sandal ile gezilerek,  Mural de la Prehistoria'a ulaşılacak.

Aynı zamanda, devrim kahramanı Ernesto Che Guevara’nın gerilla arkadaşları ile beraber yattığı anıt mezarı ve müze ziyaret edilecek. Trinidad'ın kolonyal bölgeleri gezilerek, UNESCO tarafından koruma altında alınan ve Kübalıların gurur duyduğu şehri tanıma fırsatı bulunacak;  Palacio Cantero (Kantero Sarayı) Şehir Müzesi ve Katedrali görülecektir. Ardından, Cienfuegos şehrinde ise, Prado Promenade, Central Park, Malecon Bulvarı ve Valle Sarayı'nı (Palacio del Valle) ve Tiyatro Terry ziyaret edilecek. Program sırasında, Bacunayagua seyir terasında  (Mirador de Bacunayagua)  Küba’nın en ünlü Pina Colada’sını içip, serinlemek mümkün. Bambaşka bir renk cümbüşü olan Küba’yı keşfetmeye hazır olun…

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.