Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA açılıyor...

Crystal Hotels sahip ve işletmeciliğinde Nisan ayının son haftası Antalya Beldibi mevkiinde hizmete girecek olan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA, üst segment misafirlere hizmet verecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA açılıyor...

Crystal Hotels sahip ve işletmeciliğinde Nisan ayının son haftası Antalya Beldibi mevkiinde hizmete girecek olan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA, üst segment misafirlere hizmet veren, Maldiv mimari tarzında denize sıfır villaları, bahçeye ve havuza açılan odaları ile çevre dostu bir tesis.  Biri VIP olmak üzere 3 iskelesi ile Akdeniz’in ışıltılı sularında yüksek kalitede konfor sağlayacak olan Nirvana Lagoon, misafirlerine TOP VIP, VIP 1 ve VIP 2 olmak üzere üç ayrı özel konsept seçeneği sunacak.

“Yeşil Yıldız”lı Çevre dostu otel

Crystal Hotels işletmeciliğinde ve 160 dönümlük alanda yaklaşık 3200 adet çam ağacına dokunulmadan inşa edilen, 400’ün üzerinde yeni bitki çeşidi ilave edilen ve korumaya alınan 50’ye yakın ve sayıları artacak olan 300-400 yıllık zeytin ağaçları ile Antalya’nın bu alanda en büyük peyzaj yatırımı olan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA, Kültür ve Turizm Bakanlığının çevre, enerji ve su tüketiminde verimli politikalar gerçekleştiren tesislere verdiği “Yeşil Yıldız” kriterlerini de olanca hızıyla yerine getiriyor. Tesiste mutfak ve bazı restoranlar dışında LNG-LPG sistemi yerine Avrupa’da yaygın olarak kullanılan, Türkiye’de ise ilk kez Nirvana Lagoon’da kullanılacak olan çevreci Su Isısı Pompası ile ısıtma sağlanacak.

Maldiv mimarisi tarzında 15 farklı oda tipi

Önünde bahçe ve havuzların yer aldığı tek katlı ve dubleks villalardan oluşan 524 odalı otelin sadece yetişkinlere özel 115 villası tamamen Maldiv tipi ahşaptan yapıldı. 1 adet Villa Nirvana, 6 adet Royaldublex, 2 adet Grand De Luxe, 6 adet De LuxeBeachFront’tan oluşan 15 farklı oda tipi olan Nirvana LagoonVillasSüites&SPA’da, 75 adet de Bungalov bulunuyor.

750 personelin çalışacağı tesiste 8’i temalı 24 saat açık olan A La Carte Restoranlarda uluslararası mutfak deneyimi olan lezzet ustası aşçılar hazırlayacağı menüler ile gurmelerin vazgeçemeyeceği mekanlar olacak. Odalarda ve barlarda yerli ve ithal tüm alkollü içecekler ücretsiz servis edilecek.
 

14 farklı çıkışlı Aquapark, çocuklara özel Mini Kulüp

Nirvana Lagoon Villas Suites& SPA içinde, yaklaşık 3200 metrekare alana kurulacak olan 14 farklı çıkışlı Aquapark ana havuzu deniz suyu ile beslenecek. 4500 metrekarelik alanda çocuklar için Mini Kulüp kurulacak ve kulübün içerisinde 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren özel bir restoran olacak. Çocuklara yabancı dil bilen 10 personel, pedagoglar eşliğinde hizmet verecek. 600 metrekarelik çocuk havuzunun içerisinde oyun parkurları yer alacak. Ayrıca Mini Kulüp içerisinde çocukların film izleyebilecekleri, atölye çalışmalarına katılarak eğlenceli vakitler geçirebilecekleri, kendi yemeklerini yapabilecekleri bir de mutfak alanı olacak.

Las Vegas’ı aratmayacak şovlar

Misafir beklentilerinin üzerinde hizmet sunacak olan Nirvana Lagoon Villas Suites &SPA,  eğlence konusunda da iddialı işlere imza atacak. Nirvana Lagoon misafirleri için Las Vegas tarzında çok özel, uluslararası şovlar sunulacak. Gündüz animasyon etkinliklerinde ise yeni düzenlemeye giden Crystal Hotels yönetimi, Nirvana Lagoon’da misafir katılımlarının sağlanacağı, üretici ve eğitici yönü farklı olan Origami Kursu, Cam İşleme Kursu, Yemek (Risotto Günleri), Havlu Katlama Sanatı (Misafirler ve çalışanlar için), Karikatür atölyesi, Çizgi Roman Atölyesi ve Ebru Kursu gibi etkinlikler planladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.