Nijeryalı bürokratların 16 Milyonluk İstanbul tatili ülkeyi karıştırdı
Nijerya’da bir grup politikacının eşleri ile Türkiye’ye yaptığı tatil ülkede gündem oldu. 21 politikacının eşleri ile birlikte geçen hafta kamu kaynakları ile yaptığı İstanbul tatilinde yaklaşık 16 Milyon Lira harcanmasına büyük tepki var.

Nijerya’da bugünlerde herkes İstanbul’da yapılan bir tatili konuşuyor. 21 Nijeryalı politikacının geçen hafta İstanbul’da kamu kaynakları ile tatil yapması ülkeyi karıştırdı. Haberhürriyeti'nde yer alan habere göre, politikacılar ve eşlerinin kamu kaynaklarından 16 Milyon TL (600 Milyon Nijerya Nairası) harcamasına büyük tepki var.
LİDERLİK BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN
Adamawa Eyaleti'ndeki yerel yönetim başkanları geçen hafta eşleri ile İstanbul’a bir gezi düzenledi. Bu seyahatin yöneticilerin eşlerine liderlik becerileri kazandırmak amacıyla düzenlendiği açıklandı. Muhalefet partisi lideri Peter Obi, ise yaptığı açıklamada bu geziyi kamu kaynaklarının israfı olarak nitelendirdi. Obi, bu paranın temel eğitimi iyileştirmek, sınıflar inşa etmek ya da kadın girişimcileri desteklemek için kullanılabileceğini ifade etti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: