NG Güral Sapanca'da, doğayla iç içe bayram...

NG Güral Sapanca, doğayla içiçe, yeşilin her tonunun hakim olduğu bir atmosferde doyasıya bir bayram tatili için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
NG Güral Sapanca'da, doğayla iç içe bayram...

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, bayram tatilinde bulundukları yerden fazla uzaklaşmadan gerçek bir tatil yaşamak isteyenler NG Güral Sapanca Wellness & Convention’ın yolunu tutuyor. 

NG Güral Sapanca’da açık havuzlar ve su kaydırakları ile havuz keyfi doyasıya yaşanıyor. Bunun yanı sıra 4500 m2’lik alanda konumlandıran Aliva SPA yaz aylarında doğa içine de açılıyor ve masajlar ağaçlar altında konumlandırılan Gazebo’larda uygulanıyor. Ayrıca Türk Hamamı, Bio Sauna, Fin Saunası, Fin Hamamı buhar odası, Aromaterapi Kromaterapi buhar odası, Rasul Kabini, Tepideryum, Buz Çeşmesi, Macera duşları, Açık hava dinlenme terası gibi pek çok imkan da tatili NG Güral Sapanca farkıyla yaşamak isteyenleri bekliyor.

Bu muhteşem doğada çocuklar için de Ramazan Bayramı unutulmaz kılınıyor. Sincap Kulüp ve Mini Disko çocukları eğlendirmek için kapılarını açarken; havuz oyunları, açık alan oyunları ve çocuk doğa yürüyüşleriyle minikler farklı bir bayram tatili deneyimi yaşıyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.