New Year Wish ile 2019’a taze bir başlangıç

Wish More Hotel Fitness & Spa, 2019’a tazelenmiş, ruhen ve bedenen dinlenmiş olarak girmek isteyenler için özel bir yeni yıl masajı sunuyor.

10/12/2018 20:30
New Year Wish ile 2019’a taze bir başlangıç

Lüks ve estetiğin bir araya geldiği Wish More Hotel Spa’nın, alanında uzman masaj terapistleri tarafından uygulanan “New Year Wish” masajıyla, yeni yıla rahatlamış ve arınmış şekilde girmek isteyen misafirlerin dilekleri gerçek oluyor.

Dinamik şehir hayatına uyum sağlarken bir yandan da sağlığına özen gösteren misafirlerine Wish More Hotel Fitness & Spa merkeziyle hizmet veren Wish More Hotel Istanbul, yeni yıla girerken bedenen ve ruhen arınmak isteyenlerin dileklerini “New Year Wish” adını verdiği özel masajla gerçek kılıyor.

Misafirlere benzersiz bir masaj deneyimi 

Hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açık olan, 2000 metrekarelik geniş bir alana yayılmış bulunan Wish More Hotel Fitness & Spa merkezi, “New Year Wish” konseptiyle, misafirlerine benzersiz bir masaj deneyimi sunuyor. 

Wish More Hotel Fitness & Spa’nın deneyimli yabancı masaj terapistleri, tüm yılın yorgunluğunu atmak isteyen misafirler için bütün vücuda güçlü hareketlerle uygulanan, kan dolaşımını hızlandırıp kas gerginliğini azaltarak vücutta rahatlama sağlayan geleneksel Bali Masajı’nı yeni yıla özel olarak farklı aromatik yağlarla uyguluyorlar.

Ruhu ve bedeni arındıran hizmetler

Organik portakal ve tarçından yapılmış benzersiz bir dokuya ve ferahlatıcı kokulara sahip masaj yağlarının kullanıldığı “New Year Wish” konseptiyle misafirler, yeni yılı capcanlı ve tazelenmiş olarak karşılayabilecekler.

Büyüklüğü ile dikkat çeken Wish More Fitness & SPA, doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle hizmet veren SPA merkezi ve son teknoloji ile donatılan ekipmanlara sahip butik fitness salonu ile faaliyet gösteriyor.

Ruhu ve bedeni arındıracak hizmetlerin bir araya geldiği, konusunda uzman yabancı masaj terapistlerinin görev yaptığı modern SPA merkezinin beş masaj odası bulunuyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel ve grup halinde egzersizlerin uygulanabildiği fitness merkezinde ise enerji dolu programlar ile motivasyonun hiç düşmeyeceği bir deneyim yaşatılıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.