Net Holding ilk yurt dışı otel yatırımını o ülkeye yaptı

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı olan Net Holding, Merit International iştirakiyle ilk yurt dışı otel yatırımını Bulgaristan’a yaptı.

18/06/2018 00:46
Net Holding ilk yurt dışı otel yatırımını o ülkeye yaptı

Merit Grand Mosta Hotel Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde hizmete girdi. Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan altı oteli ve inşası devam eden bir oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı.

Bulgaristan’ın Türkiye ve Yunanistan sınırı yakınındaki tarihi Svilengrad şehir merkezindeki otel, 79 deluxe odası, 3 suit ve bir kral dairesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Balkanlarda daha da güçlendiriyoruz

Merit markası ile Bulgaristan’da da iddialı olacaklarını belirten Net Holding Grup CFO’su Orlando Carlo Calumeno, “Talih oyunları salonlarımız ile Karadağ ve Hırvatistan’da bir süredir hizmet veriyoruz. Şimdi ise, Kuzey Kıbrıs dışındaki bu ilk otelimiz ile Merit markasını Balkanlarda daha da güçlendiriyoruz. Merit Grand Mosta Hotel, Türkiye sınırına çok yakın bir noktada.

Karayolu ile ulaşım çok kısa ve kolay. Yakında Türkiye – Bulgaristan arasında sefer yapacak olan tren istasyonuna da dört dakika mesafede. Hem Bulgaristan’dan hem de Türkiye’den misafirlerimizi Merit kalitesiyle ağırlamaya devam edeceğiz. Balkanlar’da artan turizm potansiyelini yakından takip ediyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.