Nar Boats ile güneyde tatil devam ediyor...

Bunaltıcı sıcakların yerini serin havalara bırakmaya başladığı bugünlerde, tatile doyamayanlar için güneyde yaz hala devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nar Boats ile güneyde tatil devam ediyor...

Kurban Bayramı’nda Nar Boats ile lüks ve konforlu bir deniz tatili yapmak mümkün. Göcek’te hizmet veren Nar Boats Azimut Motor Yatlar ile sonbaharı Ege ve Akdeniz’in eşsiz güzellikteki koylarında karşılayabilirsiniz. Deneyimli kaptanları, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için eğitilmiş mürettebatı ile lüks ve konforlu Nar Boats Motor Yatları, mükemmel bir deniz tatili geçirmek için aradığınız her şeye sahip.

Göcek’in yanı sıra İstanbul’da da hizmet veren Nar Boats, web sitesinden saatlik, günlük veya haftalık olarak kiralayabileceğiniz yatlar ile Kurban Bayramı’nda da hizmet vermeye devam ediyor. Çeşitli ebatlarda Azimut yat filosundan ihtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz lüks motor yatlar ile Bayram tatilinde de Boğaz’da mehtap turuna çıkabilir, adaları gezebilir, Bayram yemeği verebilir ya da denizde lüksün ve rahatlığın tadını çıkardığınız bir tatil yaparak geçirebilirsiniz.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.