Müzekart fırsat sitesine düştü...

Seyahat acentelerinin belirlediği fiyatların çok altında paket tur satışı yapıldığı için indirimli tatil paketlerinin satılmasına karşı olan TÜRSAB, bu tavrını Müzekart için bozdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Müzekart fırsat sitesine düştü...

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Türkiye’nin dört bir yanında bulunan müzelere ücretsiz olarak girilmesine imkan veren ‘Müzekart+’ ürününün daha fazla kullanıcıya ulaşması için bir fırsat sitesiyle anlaşma sağladı. Buna göre İstanbul’daki Topkapı Sarayı, Ayasofya, Arkeoloji Müzeleri, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve 300'ü aşkın müzeyi 1 yıl boyunca sınırsız olarak gezilebilmesine imkan sağlayan Müzekart+ ürünü 50 lira yerine 39 liralık ücretle satışa sunuldu.

Konuyla ilgili bilgi veren TÜRSAB Satış ve Pazarlama Direktörü Kibele Eren, iki haftalık sömestr tatilinde öğrencilerin aileleriyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanında bulunan müzeleri indirimli olarak dolaşabilmeleri için Groupon sitesiyle anlaşma sağladıklarını belirtti. Kibele, “Anlaşmamız bir müddet daha devam edecek. Böylelikle Müzekart ile daha fazla kişiye ulaşıp, daha çok kişinin müzeleri gezip dolaşmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Müzekart+ ile 1 yıl boyunca Türkiye’deki Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yeri gezilebilirken, bunun yanı sıra sergiler, tiyatro ve opera temsilleri indirimli olarak izlenebiliyor. Kart ile müze alanları içerisinde bulunan kafe ve hediyelik eşya mağazalarındaki alışverişlerden indirim almak mümkün oluyor. (Ünsal Ereke)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.