Müşteriye sunulan hizmette çağ atlayan otel

İsviçre'de bir otel zinciri, "Sosyal medya bakıcılığı" adını verdiği hizmeti müşterilerine sundu. Peki, nedir bu "Sosyal medya bakıcılığı?"

04/12/2018 11:40
Müşteriye sunulan hizmette çağ atlayan otel

Instagram herkesin hayatını ele geçirmiş durumda ve birçok insan o 'mükemmel' fotoğrafı çekmek için saatlerini harcıyor. Ootel zinciri Ibis İsviçre'de müşterilerine, "Sosyal medya bakıcısı" hizmeti sunmaya başladı. 70 Euro karşılığında yerel bir influencer, sosyal medya hesabınızı tatiliniz boyunca devralıyor ve fotoğraf çekmekle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Ibis, insanların anı yaşamak yerine telefonlarına sarıldıkları için bu hizmeti verdiğini açıkladı. Otelin sloganı ise: "Dijital stres olmadan tatilinizin tadını çıkartın. Bırakın sosyal medya bakıcımız sizlerin Instagram hesaplarını yönetsin, sizler de huzur içinde şehri keşfedin. Telefonlarınızla uğraşmanıza gerek yok. Influencerlarımız sizin için harika fotoğraflar çekip paylaşacaklar."

Zürih ve Cenevre'deki 17 otelde var

 

Ibis, "Relax, We Post" adını verdiği bu hizmeti Zürih ve Cenevre'deki 17 otelde veriyor.

Otelin influencerları ise; 100,000'den fazla takipçisi olan Sara Leutnegger ve 140,000'den fazla takipçisi olan Cristina Gheiceanu. Bu influencerler ise, sosyal medya trendlerini takip ediyorlar ve müşterilerin istekleri doğrultusunda mükemmel tatil fotoğrafları çekiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.