Murtaza Kalender TIES’in Türkiye tek yetkilisi seçildi

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye tek yetkili elçisi seçildi.

03/06/2020 13:48
Murtaza Kalender TIES’in Türkiye tek yetkilisi seçildi

Pandemi öncesinde düzenlediği uluslararası workshop etkinlikleri ve turizm fuarlarıyla göz dolduran, pandemi sürecinde yaptığı zoom toplantılarıyla da adından söz ettiren TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye tek yetkilisi seçildi.

Dünyanın birçok ülkesinde üyelikleri ve geniş kapsamlı temsilcilikleri bulunan TIES, Türkiye’de ilk kez bir turizm profesyonelini bu göreve atadı.

Ülkem adına gurur duyduğum bir görev

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Murtaza Kalender, "Dünyanın en geniş kapsamlı ve alanında tek otorite sayılan bir organizasyon olan TIES’in beni böyle bir göreve layık görmesinden ötürü dernek yetkilisi Jon Bruno’ya teşekkürü bir borç bilirim. Bu gerçekten gurur duyduğum bir görev ve buna ülkem adına layık olmak için her şeyi yapacağım.

Bu vesileyle, ülkemizi ve camiamızı, turizm alanında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtmaya devam edeceğimi yineliyorum. Ülkemizin marka değerini en yüksek seviyeye çıkarma gayretinde olacağım.

Ülkemizin Ekolojik Turizmde hak ettiği yere gelmesi için çalışacağım

Doğası, kültürü ve ekolojik varlıklarıyla Türkiye, zaten dünyanın en değerli destinasyonlarından biri ve ben de elimizden gelen tüm çabayı göstererek, ülkemizin Ekolojik Turizmde hak ettiği yere gelmesi için çalışacağım.

Bundan sonraki hedefim, daha büyük ölçekli olacak ve ülkemizin global platformlarda daha da yüksek ve tanınmış bir yer edinmesi yolunda elimden gelenin en iyisini yapmak olacak" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.