Murat Dedeman'a Liderlik Ödülü...

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'a, Cathic 2012 Liderlik Ödülü verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Murat Dedeman'a Liderlik Ödülü...

Turizm sektörüne yönelik yatırım fırsatlarının ele alındığı Central Asia and Turkey Hotel Investment Conference (CATHIC), 6 – 8 Şubat 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. Bu yılki konferans, Murat Dedeman’a turizm sektörüne 40 yılı aşkın süredir sağladığı katkılar için verilen “CATHIC 2012 Liderlik Ödülü”nü almasıyla son buldu.

Sektörün üst düzey profesyonellerini bir araya getiren, olası ortaklıklara zemin hazırlayan ve yeni iş olanaklarının keşfedilmesi adına önemli fırsatlar sağlayan CATHIC, aynı zamanda global otel yatırımcılarına ve yöneticilerine yeni anlaşmalara imza atma fırsatı da tanıyor. Otelcilik, finans, otel işletmesi ve markalaşma gibi konularda her biri alanında uzman konuşmacıların katıldığı CATHIC’te aynı zamanda genel sektör analizi, sivil toplum örgütleri ve kamusal konularda da farklı bakış açıları tartışılıyor.

Sektörün önde gelen 30 önemli CATHIC danışmanının oyları sonucunda turizm sektörüne kırk yılı aşkın süredir sağladığı katkılar için CATHIC 2012 Liderlik Ödülü’nü alan Murat Dedeman; “Bu seçkin organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dedeman Hotels & Resorts International bu ödül sayesinde bir kez daha başarısını ortaya koymuştur. Böylesine prestijli bir ödülü kazanmanın gururunu yaşıyor, tüm çalışanlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum.

Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile dünya standartlarında hizmet veren ve büyüme stratejisi doğrultusunda 2018 yılına kadar 15’i yeni markamız Dedeman Park olmak üzere 55 otele ulaşmayı hedefleyen Dedeman Hotels & Resorts Interational Türk otelcilik sektörünün lideri olmaya devam edecek” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.