Muhittin Böcek: Turizm için ortak hareket etmeye devam edeceğiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentte turizmin gelişmesi ve sektör ihtiyaçlarının belirlenerek çözüme kavuşturulması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

05/12/2023 22:51
Muhittin Böcek: Turizm için ortak hareket etmeye devam edeceğiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Antalya turizmini daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.  Antalya turizminin yalnızca şehre değil ülke ekonomisine de ciddi katkılar sağladığına değinen Başkan Böcek,

“Turizmimizi geliştirerek, hem şehrimizin hem de ülkemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Turizmcilerimiz kadar biz yerel yönetimlere de bu konuda önemli görevler düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşenleri yapmaya hazırız.

Antalya turizminin sürdürülebilirliği için özellikle çevre ve doğanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bu konuda hassasiyetle çalışıyoruz. Bundan sonra da çevre ile ilgili yatırım ve projelerimiz devam ederken tanıtım başta olmak üzere her türlü ihtiyaç duyulan konuda sektör temsilcilerimiz ve belediye başkanı arkadaşlarımızla ortak hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.