Mövenpick İstanbul Golf Cup başlıyor...

2011 yılında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 1 ve 2 Ekim 2011 tarihlerinde, İstanbul Golf Kulübü Tesisleri’nde 200 kişinin katılacağı bir golf turnuvası düzenleyecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mövenpick İstanbul Golf Cup başlıyor...

Açılışından beri gerçekleştirdiği prestijli etkinliklerle adından söz ettiren, World Travel Awards tarafından 2011 yılında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 1 ve 2 Ekim 2011 tarihlerinde, İstanbul Golf Kulübü Tesisleri’nde 200 kişinin katılacağı bir golf turnuvası düzenleyecek.

“Kralların Oyunu” olarak bilinen, ustalığın konsantrasyonla birleştiği, yarışmanın dostlukla kaynaştığı, dünyanın en güçlü yöneticilerinin tercih ettiği golf sporuna gösterilen ilgi Türkiye’de her geçen gün artıyor. 2 gün sürecek turnuvada bayanlar 2, erkekler ise 3 kategoride yarışacak. Ayrıca Senior ve Junior kategorisi de düzenlenecek.

Her kategorinin ilk üç derecesine ve gross birincisine kupaları 2 Ekim, Pazar günü akşam saatlerinde, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katından şehri kuşbakışı gören Skyline Club Lounge’da düzenlenecek ödül töreninde verilecek.

Kupaların dışında dereceye girenlere; Mövenpick Hotel Izmir’de hafta sonu 2 gece konaklama, 2011 yılı sonunda hizmete girecek olan Mövenpick Hotel Ankara’da hafta sonu 2 gece konaklama, Mövenpick Hotel Istanbul’da hafta sonu 1 gece konaklama, AzzuR Restaurant’ta akşam yemeği ve çikolata masajı gibi çeşitli hediyeler de verilecek.

Ödül töreninin ardından gerçekleştirilecek olan çekilişle bir şanslı oyuncu Lufthansa Havayolları ile Frankfurt’a iki kişilik gidiş-dönüş uçak bileti ve Mövenpick Hotel Frankfurt City’de 3 gece 2 kişi kahvaltı dahil konaklama ayrıca bir oyuncu Mövenpick Hotel Prague’da 4 gece 2 kişi kahvaltı dahil konaklama kazanacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.