Mövenpick Hotel Istanbul'da yeni yıla unutulmaz bir başlangıç

Yeni bir yıla büyüleyici bir atmosferin ve yaratıcı mutfağın tek adresi AzzuR Restaurant’ta mükemmel bir başlangıç yaparak girin. Mum ışığının parıltısında, saatler yeni yıla doğru ilerleyip heyecan artarken yetenekli şefler tarafından hazırlanan gurme yemeğin tadını sevdiklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz.

31/12/2019 23:40
Mövenpick Hotel Istanbul'da yeni yıla unutulmaz bir başlangıç

Gecenin ilerleyen saatlerinde canlı müzikle tempoyu yakalayacak ve ardından DJ’in hareketli ritimleri eşliğinde 2010 yılına dans ederek gireceksiniz. 19.30-02.00 saatleri arasındaki limitsiz yerli içkinin dahil olduğu Yılbaşı Yemeği, kişi başı KDV hariç 259 TL’dir.

Yılbaşı Konaklama Paketi

Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılı şehrin dinamik siluetine nazır modern ve seçkin bir ortamda karşılamak isteyenler için özel Yılbaşı Konaklama Paketi hazırladı. Konaklama paketinde 31 Aralık tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı ve ücretsiz otopark bulunuyor. Çift kişilik superior odada gece başı KDV hariç 99 Euro, yeni yılın ilk brunch’ı dahil konaklama paketi ise iki kişi için KDV hariç 153 Euro.

 

Yeni Yılın İlk Brunch’ı

Kutlama yapılan uzun bir gecenin ardından yeniden canlanmak ve yeni yıla leziz bir başlangıç yapmak isteyenler için 1 Ocak 2010 tarihinde Azzur’da muhteşem bir brunch sunulacak. 11.30 – 15.00 saatleri arasında düzenlenen brunch’ta Türk ve dünya mutfaklarından örneklerin yanı sıra zengin tatlı çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Ayrıca, çocuklar kendileri için hazırlanan özel oyun odasında eğlenirken, büyükler baş başa brunch’ın keyfini çıkartabilirler. Kişi başı KDV dahil 85 TL, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası için % 50 indirimlidir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.