MNG Turizm’den tatil indirim kuponu

Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile turizm sektöründe “ayrıcalıklı tatil” farkını yaratan MNG Turizm, turizm sektöründe ilk kez sosyal medya kullanıcıları için indirim kuponu fırsatı başlattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
MNG Turizm’den tatil indirim kuponu
Fırsat ile yüzlerce popüler blog üzerinden MNG Turizm web sitesine ulaşan ve yayınlanan formu dolduran herkes çekilişsiz-kurasız 50 TL’lik indirim kuponu kazanıyor.
31 Mart 2014 tarihine kadar sürecek fırsat ile 1000 TL ve üzeri rezervasyonlarda kullanılacak olan kupon, farklı indirimler ile birleştirilerek kazancı daha da artıracak. 2014 yılı erken rezervasyon indirimleri ile birlikte de geçerli olacak indirim kuponları ile Ege ve Akdeniz kıyılarının sımsıcak güneşi altında, pırıl pırıl masmavi denizinde, tarihi ve doğal güzellikleri içinde MNG Turizm’in sunduğu seçkin otel veya tatil köylerine rezervasyon yapılabilecek. Dileyenler indirim fırsatını Avrupa’dan Amerika kıtasına, Güney Afrika’dan Maldiv Adaları’na düzenlenen turlarda değişik ülkeleri gezmek, farklı kültürleri tanımak için kullanılabilecek.  Kupon Ege Denizi’ndeki adalara, İtalya’ya, İspanya’ya, Atlas Okyanusu’na, Baltık Denizi’ne kısacası dünyanın her yerine düzenlenen lüks ve eğlenceli gemi seyahatlerinde de geçerli olacak.
Yurtiçi ve yurtdışı konaklama rezervasyonlarında kullanılacak 50 TL indirim fırsatı ile ilgili detaylara MNG Turizm’in 444 2000 numaralı çağrı merkezi ya da www.mngturizm.com web adresinden ulaşılabilir.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.