Mısır, seyahat uyarılarının geri alınmasını istiyor...

Alman turizm sektör dergisi FVW’nin düzenlediği FVW Kongresi’ne katılan Mısır Turizm Bakanı Zaazou, seyahat uyarılarının geri alınmasını istedi. Zaazou, Mısır’ın geçtiğimiz yıllarda uygulamaya koyduğu “Turizm fonu”nu yeniden devreye sokacağını da açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mısır, seyahat uyarılarının geri alınmasını istiyor...

Expedia´nın patronu Gary Morrison ise,  seyahat acentalarını överek şaşırttı.  Mısır Turizm Bakanı Hisham Zaazou, FVW Kongresi için dünyanın dört bir yanından gelen dinleyicilere büyük bir heyecanla hitap ederek, Mısır´ı en iyi şekilde anlatma çabası gösterdi. Mısır´ın bir an önce demokrasiye geri dönmek istediğini vurgulayan Bakan Zaazou, aynı zamanda seyahat uyarısı çıkarmış ülkelerden bunu geri almalarını istedi.

Mısır´ın dünyanın en iyi tatil ülkelerinin biri olduğunu ön plana çıkaran Hisham Zaazou, seyahat uyarısı konusunda son derece ümitli olup, Alman hükümetinden de bunun yakında kaldırılacağı konusunda bir takım işaretlerin olduğunu söyledi.

Zaazou´ye göre seyahat uyarıları kademe kademe olmak üzere ilk önce Kızıl Deniz Sahilleri için, sonra Nil nehri ve Luxor için, en sonda da bütün ülkeye yönelik olarak kaldırılabileceğini ileri sürdü.

Expedia, rakiplerini övmekle bitiremedi...

FVW Kongresi´ne damgasını vuranlardan bir diğeri ise, Expedia´nın Senior Vice President´i ve aynı zamanda perakende satışı şefi Gary Morrison oldu. Morrison, dinleyicileri geleneksel seyahat acentalarında çalışan satış elemanları överek şaşırttı ve “O elemanlar, müşteriler belirgin olmayan, genel isteklerle geldikleri zaman kendilerine somut öneriler sunmakta çok iyiler” dedi. (tourexpi)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.