Misafirlerimizle sosyal mesafemiz uzak ama, duygusal mesafemiz çok yakın

Lionel Hotel, Covid-19 salgınında normalleşmeyle birlikte 01 Temmuz’da  kapılarını yeniden açtı. Yönetim Kurulu Üyesi Demet Uğur,  pandemi dönemi otel işletmeciğini anlattı.

08/07/2020 13:18
Misafirlerimizle sosyal mesafemiz uzak ama, duygusal mesafemiz çok yakın

Lionel Hotel'in deneyim yaratmak üzerine kurulu hizmet anlayışı olan bir işletme olduğunu söyleyen Demet Uğur, iş ya da tatil amaçlı gelenlerin, otelin kapısından girdiği andan itibaren konakladığı süre boyunca kendine gösterilen ilgiyi, hizmet kalitesini, mimarideki zerafeti  belirgin bir şekilde  gördüğü ve hissettiğini ifade etti. "Misafir odaklı hizmet anlayışımız, en kıymetli değerimizdir" diyen Uğur, hijyen koşullarına azami önem verdiklerini vurguladı. 

Temizlik konusu artık yeni bir boyut kazandı

"Lionel Hotel ekibi, her misafirin birbirinden farklı özelliklere ve ihtiyaçlara sahip olduğunu bilir. Özel bir dönemden geçiyoruz ve önceliklerde buna göre hareket ediyoruz, bu dönemde ilk prensibimiz sağlık konusunda hijyen güvenliği koşullarını sağlamak" diyen Demet Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar üst seviyede dikkat ettiğimiz temizlik konusu, artık yeni bir boyut kazandı. Ortak alanların temizlik ve dezenfekte standartlarından, personelimizin alacağı önlemlere dek, sağlamakla yükümlü olduğumuz hijyen koşullarını titizlikle yerine getiriyoruz.

Lionel Hotel, Güvenli Turizm Sertifikası aldı

Otelimizde Uluslararası belgelendirme kuruluşu onaylı periyodik olarak dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor.   Covid-19 risklerini bertaraf etme amaçlı “Güvenli Turizm Sertifikası” yönetimi hakkında tüm personelimiz eğitimler aldı.

Sertifika için kapsamlı bir prosedürü uygulamakla sorumluyuz, riskleri çok iyi yönetiyor güvenle konaklanabilmesi için tüm önlemleri alıyoruz. Ayrıca bağımsız denetim firması uzmanları tarafından düzenli olarak denetlenmekteyiz." 

Konaklayacak, toplantı ve etkinlik  hizmeti alacak herkesin  önceliği hijyen

Konaklayacak, toplantı ve  etkinlik  hizmeti alacak herkesin  tesis seçimi konusunda önceliğinin yüksek hijyen ve hizmet kalitesi olduğunu belirten Uğur, "Bu anlamda ekibimiz temizlik ve hijyen konusunda her zamankinden daha bilinçli.

Odaların ve genel alanların yanısıra, çalışan ekibin hijyen sağlığına önem vermek çok önemli. Kişisel ve el hijyeni, bulaşıcı hastalık farkındalığı, temizlik dezenfeksiyonu, gıda güvenliği  önceliklerimiz. Misafirlerimizle sosyal mesafelerimiz artarken, duygusal olarak ise çok yakınız. Tedbirlerimizi sürdürürken psikolojik olarak  rahat etmeleri için yüksek hassasiyet gösteriyoruz" diye konuştu.

Konforu da geri plana atmayacak şekilde hizmet veriyoruz

"Salgın sürecinde hizmeti kurgularken, misafirlerimizi ağırlama mantığıyla kurallara uygun, azami özen göstererek fakat konforu da geri plana atmayacak şekilde hizmet veriyoruz. Tüm çalışmalarımızı tamamladık.

Bu değişikliklerimizin misafirlerimiz tarafından da onaylanacağını ve hizmet kalitemizi destekleyeceklerine inanıyoruz" diyen Demet Uğur, otelde alınan tedbirler hakkında misafirleri nasıl haberdar ettikleri konusunu da, şöyle açıkladı:

Ek teknolojik yatırımlar yaptık

"Misafirlerimiz konaklama süresince güvenli koşullarda vakit geçirmesini sağlayacak önlem bilgilerini içeren bilgilendirme dökümanları panolarımızda yer almakta. Ortak alanlarda kullanılan poster, broşür gibi bilgilendirmeleri 3 dilde hazırladık. Teknolojik ek yatırımlar yaptık. Dijital platformları en etkili şekilde kullanıyoruz."

Odaların hijyeninin en hassasiyet gösterilen alan olduğunu söyleyen Lionel Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Demet Uğur, odalarda ve genel kullanım alanlarında uyguladıkları hijyen kuralları hakkında da, şu bilgileri verdi:

Odalar dezenfekte edildikten 48 saat sonra yeni misafire veriliyor

"Her oda temizliğinde odayı doğal havalandırma sonrasında tüm dezenfeksiyon işlemlerini yapmaktayız.  Her odada ayrı temizlik ekipmanları kullanılmakta, tek kullanımlık ürünler yer almakta.

Odalar dezenfekte edildikten 48 saat sonra yeni misafir kullanımına verilmekte. Pandemi öncesi yatırımını yaptığımız cep telefonu aplikasyonumuzu  bugünlerde öncelikle oda servisi siparişi verme imkanı başta olmak üzere bir çok konuda temassız çözüm olarak sunuyoruz.

Repeat misafirlerimiz, bu dönemde de Lionel'i tercih ederek, bize güvendiklerini gösterdiler

Ortak kullanım alanlarında; yüksek temas yüzeyleri gün içinde sıklıkla temizliğini ve dezenfeksiyonu sağlıyoruz,   sosyal mesafe kuralları belirlendi, tesis alt yapısı buna göre planlandı , yeterli sayıda , ulaşılabilir el dezenfeksiyon istasyonları oluşturuldu. Yiyecek ve içecek servislerinde Alacart hizmet veriyoruz.

Repeat misafirlerimizin bu dönemde de Lionel'i tercih ederek bize olan güvenlerini göstermeleri çok büyük bir değer. Bu değere sahip çıkmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Diğer tüm misafirlerimizi yeniden ağırlamak, Lionel otel deneyimini yeniden yaşatmak için sabırsızlanıyoruz."

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.