Millennium Golf, Estonya pazarına girdi…

Antalya bölgesine dokuz farklı ülkeden golf sporcusu getiren Millennium Golf, şimdi de Estonya pazarına yöneldi. Millennium Golf, 25-28 Temmuz tarihlerinde Tallinn’de düzenlenecek golf turnuvasının isim sponsoru oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Millennium Golf, Estonya pazarına girdi…
Böylece söz konusu etkinlik “Uluslararası Millenium Golf & Baltic Breaks  Golf  Turnuvası” adıyla düzenlenecek.
Millennium Golf Koordinatörü Öner Uygun, farklı pazarlar yaratma çabalarının semeresini almaya başladıklarını belirterek, “Bugüne kadar birçok  faaliyetle golf turizminde adımızı  duyurduk. Farklı pazarlar yaratma çabalarımıza ara vermeden devam ettik. İsim sponsoru olduğumuz ve Uluslararası Millenium Golf & Baltic Breaks  Golf  Turnuvası adıyla düzenlenecek olan etkinliğin konaklaması Swiss Otel Tallinn’de gerçekleşecek” diyor.
Söz konusu sponsorluk sayesinde Estonya  pazarında da şirketinin adını etkin bir şekilde duyurmayı hedeflediğini belirten Uygun, sözlerini şöyle noktalıyor: “Bu Turnuva ile   bölgemiz adına ciddi bir tanıtım ve pazarlama imkanı bulacağımıza inanıyorum. Estonya’da 9 golf sahası ve 2 bin 500’ü aşkın aktif golf oyuncusu var. Yaptığımız çalışmalardan dolayı, Estonya pazarından ilk talepleri almaya başladık. Sürekli yenilenen hizmet anlayışımızla, diğer pazarlarda  yakaladığımız başarıya Estonya’yı da eklemeyi hedefliyoruz.”

ULUSLAR ARASI MILLENNIUM GOLF & BALTIC BREAKS GOLF TURNUVASI
2012 Uluslar arası Golf Turnuvası amatörler arasında 25-28 Temmuz 2012’de,  Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri olan Estonya’nın Talinn kentinde gerçekleştiriliyor. Estonia  ve  Ortaçağ mimarisinin varolduğu ender Avrupa şehirlerinde Tallin’deki eski şehirde  insan yerleşimlerinin tarihi  3500 yıl öncesine kadar gidiyor. Şehir ilk olarak ünlü Arap coğrafyacı Al İdrisi tarafından haritalandı.
Eski şehrin kale duvarlarının içinde dar caddeler,Ortaçağ kiliseleri ve çarpıcı Rönesans katedralinin yanı sıra şık butikler,hediyelik eşya dükkanları ,kafe ve restoranlar bulunuyor. Özgürlüğünü 1991’de kazanan Estonya,  Avrupa Birliği’ne Mayıs 2004’te katılarak yeni bir sayfa açtı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.