Mia Pera’nın 24 saat açık restoranı: Caladdo Restaurant...

İtalyanca’da, ‘benim’ anlamına gelen ‘Mia’ ile ‘Pera’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’in, 24 saat açık olan Caladdo Restaurant’ı açıldı. İtalyanca’da, Galata’nın eski adı olan ‘Caladdo’ ismini taşıyan restoran; özel tariflerle donatılmış zengin menüsünde, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekleri bir araya getiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mia Pera’nın 24 saat açık restoranı: Caladdo Restaurant...

Her yemekte mutluluk, her yudumda keyif’ yaşatan Caladdo Restaurant’ta; Fırınlanmış Levrek Balığı; Antep Fıstıklı Levrek; Biberiye ile Marine Edilmiş Dana Bonfilesi; Kırmızı Mercimekli Ardıç Soslu Dana Bonfilesi; İtalyan Sebze Çorbası ve tatlılardan Rum Baba tatlısını mutlaka denemelisiniz. Restoranın içinde yer alan Caladdo Bar ise; şarap, kokteyl ve zengin içki mönüsüyle oldukça iddialıdır. 

Kahverengi ve turuncu renklerden oluşan dekorasyonu ile ev sıcaklığını aratmayan Caladdo Restaurant’ın, 60 kişilik kapasitesi bulunuyor. Şehrin kalbinde yer alan restoran, Pera'nın büyülü dokusuyla bütünleşen modern atmosferinde, Sizleri, ‘lezzet yolculuğuna’ çıkmaya davet ediyor.

5 yıldızlı hizmet anlayışıyla, 24 saat hizmet veren Caladdo Restaurant’a, adım attığınız andan itibaren, size düşen tek şey, kendinizi İstanbul’un sihirli rüzgarına bırakmak ve lezzetler yolculuğunun ardından, Pera’dan güzel anılarla ayrılmak olacaktır.

Restoranda; başlangıç, ana yemek, tatlı ve bir kadeh içkiden oluşan lezzet yolculuğunun ortalama fiyatı 50 TL ile 80 TL arasında değişiyor.

 

Adres:

Kemer Hatun Mah. Meşrutiyet Cad. No: 34 Beyoğlu / İstanbul

Tel: 0 212 245 0 245

www.miaperahotel.com

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.