Mevlüt Çavuşoğlu Turizm Bakanı mı olacak?

İstanbul seçimleri öncesi siyasi kulisler yeni iddialarla çalkalanmaya başladı. Kabine değişimi için bazı kesimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ikna etmeye çalıştıkları söylentileri ortaya çıktı.

15/06/2019 12:50
Mevlüt Çavuşoğlu Turizm Bakanı mı olacak?

İstanbul seçimleri öncesi siyasi kulisler yeni iddialarla çalkalanmaya başladı. Kabine değişimi için bazı kesimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ikna etmeye çalıştıkları söylentileri ortaya çıktı. Kabine değişimi söz konusu olması halinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Turizm Bakanı olarak görevlendirilebileceği ise, başka bir söylenti olarak konuşuluyor.

23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul seçimleri öncesi, siyasi kulisler hareketlendi. Bazi siyasilerin seeçimden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna etmeye çalışarak, kabine değişimi talep ettikleri öne sürüldü.

Erdoğan'ın ikna olması durumunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Dışişleri Bakanlığı’na, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’na, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün İçişleri Bakanlığı’na, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın da aralarında bulunduğu dışarıdan atanan bazı bakanların kabine dışında kalabileceği konuşuluyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.