Mete Vardar: Sene başındaki hedeflerimizin üzerine çıktık

8-10 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’nde tüm ekibiyle yer alan Jolly uluslararası fuar boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

08/12/2022 15:06
Mete Vardar: Sene başındaki hedeflerimizin üzerine çıktık

Türkiye’nin en büyük turizm platformlarından TTI İzmir "Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’’ sektörün önde gelen profesyonellerini 16. kez bir araya getiriyor. 8-10 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’nde tüm ekibiyle yer alan Jolly uluslararası fuar boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Turizmin iyi bir sezon geçirdiğini belirten Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, sene başındaki hedeflerin üzerinde olduklarını ve 2023'te turizm sektöründeki olumlu ilerleyişin devamını beklediklerini söyledi.

"En büyük büyümeyi yurtdışında yakalamayı hedefliyoruz"

4 Kasım 2022 tarihinde  başlattıkları “Erken rezervasyon kampanyası”na gösterilen yoğun ilgiden de bahseden Vardar, “Geçtiğimiz sezonun ardından artık rahatlıkla söyleyebiliriz ki, erken rezervasyonunun önemini herkes iyice anladı. Bugün kampanyamıza gösterilen yoğun ilgi bunu çok açık bir şekilde ortaya koyuyor. Ucuz tatil herkesin hakkı bu sebeple erken rezervasyon hep söylediğimiz gibi gün geçtikçe büyük önem kazanıyor” dedi.

Düzenledikleri kültür turlarıyla artık yerli turistin hafızasında özel bir yer edindiklerine de dikkat çeken Vardar, “Kültür turlarına verdiğimiz önemi bu yıl daha da çok artırarak devam edeceğiz” diye konuştu. Yurtdışı departmanının da şimdiden yoğun bir talep aldığını aktararak, en büyük büyümeyi yurtdışında yakalamayı hedeflediklerini belirtti.

"Standımıza yoğun ilgi var"

İzmir Turizm Fuarı’nın ilk gününün yoğunluğundan bahseden Jolly CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, “Hem Jolly standına hem de fuara yoğun bir talep söz konusu. İzmir Turizm Fuarı bu anlamda artık çok yol aldı ve buranın Türkiye’nin en büyük turizm platformlarından biri haline geldiğini rahatlıkla değerlendirebiliriz.

Katılım oldukça yüksek. Yalnızca kendi şirketimiz açısından değil, turizm sektörünün gelişiminin de karşılığını aldığını gösteriyor. Biz de tüm fuarlara elimizden geldiği kadar katılmaya çalışan bir firma olarak yine aynı noktada tüm çalışma arkadaşlarımız ve partnerlerimizle beraber buluştuk.” diye konuştu..

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.