Memurun kamp keyfi bitiyor...

Maliye Bakanlığı, kamunun elindeki sosyal tesislerin satışı için harekete geçti. Kamudaki 779 adet sosyal tesisin satışına öncelikle Maliye’nin tesisleri ile başlanacak. Maliye Bakanlığı, Ağustos ayı başında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Muğla ve Bursa’daki tesislerini satacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Memurun kamp keyfi bitiyor...

Bakanı Mehmet Şimşek, Hazine taşınmazlarının yatırımcıya tahsisi ve kamuya ait sosyal tesislerin satışıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Şimşek, sosyal tesislerin ekonomiye kazandırılması için öncelikle Maliye Bakanlığı’nın tesislerini satacaklarını açıkladı. Konu Bakanlar Kurulu’na geldiğinde diğer bakanların ‘Maliye bize öncülük etsin’ dediğini anımsatan Şimşek, 2 -6 Ağustos tarihleri arasında Maliye’ye ait 12 tesisi satışa çıkaracaklarını açıkladı.

 

152 Milyon TL...

 

Maliye’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Muğla ve Bursa’da bulunan 12 tesis için toplam 152 milyon liralık tahmini değer biçildi. Bakan Şimşek, bu tesislerin yer, konum, kapasite ve değer olarak en önemlileri olduğuna dikkat çekti. Yatırımcıları bu tesisleri almaya davet etti. (Hürriyet)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.