Mehmet Kocadon Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı

Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu Muğla halkıyla birlikte yaptı.

18/10/2018 20:38
Mehmet Kocadon Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı

“Muğla kazanacak!” sloganıyla 2019 yerel seçim çalışmalarını başlatan Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı’na giderek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Muğla ve ilçelerinden gelen çok sayıda vatandaş da Mehmet Kocadon’a destek olmak için başvuru sırasında parti binası önünde toplandı.

İki dönem Ortakent Yahşi Beldesi Belediye Başkanlığı, bir dönem Bodrum ilçe ve bir dönem de Bodrum yarımadası olmak üzere yaklaşık 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kocadon, 2019 seçimleri için CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip oldu.

Yüzlerce partili ve vatandaş eşlik etti

Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ile birlikte 18 Ekim 2018 Perşembe günü CHP Muğla İl Başkanlığı’na giderek Muğla’nın çeşitli yerlerinden yüzlerce partili ve vatandaşın desteği arasında aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Mehmet Kocadon, adaylık başvuru dosyasını imzalayarak CHP Muğla İl Başkanı  Adem Zeybekoğlu’na teslim etti. Teslim töreninde CHP Muğla İl Yönetimi’ndeki üyeler de hazır bulundu. Adaylık dosyasını teslim ettikten sonra bir açıklama yapan Mehmet Kocadon, “Öncelikle başkanımıza bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Şu anda çok büyük mutluluk ve heyecan yaşıyorum.

Basamakları tek tek çıkarak bugüne ulaştım

Biliyorsunuz uzun yıllardır sürdürdüğüm belediye başkanlığım sürecinde çok önemli mücadeleler verdim, basamakları tek tek çıkarak bugüne ulaştım. Şimdi de aynı mücadeleyi hatta daha fazlasını Muğla için vereceğim. Sizlerin huzurunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip oluyorum. Tüm Muğla halkının oyuna talibim, Kısmetse nasipse de olur. Allah tamamını erdirsin” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu da “Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

“MUĞLAYI, MUĞLALILARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİM”

Mehmet Kocadon, başvuru töreninin ardından parti merkezi önünde kendisine destek olmak için gelen Muğlalılara seslendi. “Bugün Muğla’nın her ilçesinden, her köyünden buraya gelip beni destekleyen, gönül veren, yolu sevgiden geçen Muğla’mızın güzel, medeni, aydınlık yüzlü insanları, hepinize merhaba” diyerek konuşmasına başlayan Mehmet Kocadon, “Belediye başkanlığında 20’nci yılıma giriyorum. 

Bu günlere basamakları tek tek çıkarak geldim, mücadele ederek, tırnaklarımla kazıyarak geldim. Bildiğiniz gibi Muğla’da en fazla oyu alan belediye başkanıyım. Hep birlikte bir dünya markası haline getirdiğimiz Bodrum’da yüzde 50’nin üzerinde oy alarak seçildim. Öncelikle bana güvenen, beni yalnız bırakmayan Bodrum halkına çok teşekkür ederim” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.