Mehmet Aygün: 2022 Cumhuriyet tarihimizin en güzel turizm yılı olacak

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, turizmde kazandıklarını yine turizme harcadıklarını ve yeni otelleri hizmete soktuklarını söyledi.

25/01/2022 11:48
Mehmet Aygün: 2022 Cumhuriyet tarihimizin en güzel turizm yılı olacak

Mehmet Aygün, Turizmdays.com’a yaptığı açıklamada, Titanic Hotels olarak yatırımların sürdüğüne işaret ederek, "En son Bodrum’daki otelimizi açmıştık.  Titanic otelleri olarak lüks konsepte önem veriyoruz. Titanic Mardan oteli 1.4 Milyara mal olmuştu. 2019 yılından beri Titanic Mardan Hotel olarak hizmet veriyor.

Pandemi olmasaydı, çok daha iyi hizmet verecekti. Ama bundan sonrada güzel hizmetler vermeye devam edecek.  Titanic golf sahamız var. Golf sahamız dışarıya da açık.  Yüzde 100 memnuniyete oynuyoruz. Verdiğimiz hizmet üst kategoride olacak’’ dedi.

Berlin’e 4’ncü oteli açtık

Mehmet Aygün, Berlin’e 4’ncü otellerini açtıklarını belirterek, “Almanya’da 4’ncü otelimizi açtık. Berlin’de Titanic Ku’Damm’ otelini de hizmete soktuk. 155 odalı çok cici bir otel açtık.

Otelimiz Berlin KaDeWe Alışveriş merkezinin karşısında. Güzel bir otel oldu. Turizm fuarları açılsa da turizmci arkadaşlarımız yeni otelimizi görse’’ şeklinde konuştu.

Kazandığımızı otellere yatırıyoruz

Mehmet Aygün, otellerden kazandıkları paraları yeni yatırımlar için harcadıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Biz şirket olarak havuzda birikenleri hep yeni yatırımlara yatırıyoruz. Pandemiden dolayı kimse yatırım yapmazken, biz büyük bir yatırıma imza atarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Umarım bundan sonra pandemi türü bir şey olmaz da, yatırımlarımız sürer. Siyasi, terör, turizmde ve pandeminde herhangi bir sorun olmazsa yatırımlarda durmak yok, yola devam diyoruz.

Toplam 13 otelimiz var

Bugün, İstanbul’da 5, Antalya’da 3, Bodrum’da 1 Berlin’de 4 olmak üzere toplam da 13 otelimiz ve 1 golf sahamız bulunuyor. Toplamda yatak kapasitemiz 4,5 bin oda ve 10 bine ulaştı.

Türkiye’de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen Titanic Hotels, olarak 5 bini aşkın çalışanımızla Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya ve işletmelerimizle önemli bir istihdam yaratmaya devam ediyoruz.’’

Cumhuriyet tarihimizin en güzel turizm yılı olacak

2022 yılının çok iyi bir yıl olacağına inandığını dile getiren Mehmet Aygün, "2022 yılında herhangi bir sorun olmazsa, çok güzel bir sezon yaşayacağız. Çünkü turistler tatili çok özledi. Oteller bu yıl dolacaktır. 2022 yılı herhangi bir sorunla karşılaşmazsak, Cumhuriyet tarihinin en güzel yılı olur’’ dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.