Maxx Royal Spa, dünyada ilk beşte...

Rusya ve BDT ülkelerindeki tatilcilerin oylarıyla belirlenen “TopHotels” sıralaması açıklandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Maxx Royal Spa, dünyada ilk beşte...

Her yıl geleneksel olarak yayınlanan liste, Rusya’nın önde gelen otel değerlendirme sitelerinden “TopHotels.ru”da yapılan tüketici yorumları sonucunda belirleniyor.  Bu yıl,  100 otelin sıralandığı listeye Türkiye genelinden 30 otel girdi. 2012 yılında yapılan değerlendirmeler sonucunda  8. Sırada yer alan Maxx Royal Golf & Spa,  2013 yılında “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasında başarı çıtasını yükselterek  4. sırada yerini  aldı.

Maxx Royal Belek Golf & Spa’nın aldığı diğer ödüller...

Maxx Royal Golf & Spa, dünyanın en bilinen otel değerlendirme sitelerinden biri olan holidaycheck.com'un kullanıcılarının belirlemesi sonucu Holiday Check Quality Selection 2012, ödülünü aldı.

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nun en büyük online otel katalogu olan TopHotels.ru tarafından açıklanan "2012'nin En İyi 100 Resort Listesi"nde Maxx Royal Golf & Spa dünya sıralamasında 8. Türkiye sıralamasında 1. oldu.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından 3.'sü düzenlenen ödül töreninde Maxx Royal Golf & Spa, Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları değerlendirmesi sonucunda Kıyı Otelleri kategorisinde birinci oldu.

Maxx Royal Belek Golf & Spa, Tripadvisor ziyaretçileri tarafından belirlenen ve sitenin en prestijli ödüllerinden biri olan Certificate of Excellence 2012 Ödülü'nü alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Uluslararası yorum sitesi Zoover'ın turizm sektörünün en özel ödüllerinden biri olarak kabul edilen Highly Recommended 2012 Ödülü'nü Maxx Royal Golf & Spa aldı.

Otelpuan.com sitesinde değerlendirme yapan tatilcilerin özgür görüşleri ile bağımsız kuruluşlara yaptırılan denetimler sonucunda Maxx Royal Golf & Spa , Altınpuan Ödülü'nün sahibi oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.