Matbah'ın yemekleri 'Damağımda kaldı'...

Osmanlı Saray Mutfağı'nın öncü mekanlarından Matbah Restaurant, ünlü gurme Vedat Milor'u ağırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Matbah'ın yemekleri 'Damağımda kaldı'...
Ünlü Gurme Vedat Milör ile "Tadı damağımda kaldı" adlı televizyon programının çekimleri İstanbul Sultanahmet'te bulunan Ottoman Hotel Imperial bünyesindeki, Matbah Restaurant'ta yapıldı.

Ünlü gurme Vedat Milör'ün Matbah Restaurant'ta gerçekleşen "Tadı Damağımda Kaldı" televizyon programının çekimlerine, resturantın müdürü Necati Yılmaz ve otelin Genel Müdürü Serdar Balta eşlik etti.

Gurme Vedat Milor'ün, "Tadı Damağımda Kaldı" dediği ve farklı lezzetleri tanıttığı programında Matbah Restaurant Müdürü Necati Yılmaz, restaurantlarındaki birbirinden nefis yemekleri anlattı. Matbah Restaurant'ta hazırlanan ve Vedat Milör'ün de büyük beğenisini kazanan Osmanlı Saray Mutfağı'nın lezzetli yemekleri NTV Televizyonu'nda yayınlandı ve  büyük bir ilgi gördü.


Vedat Milör, Matbah Restaurant'ın Executive Chef'i Kadir Yılmaz'ın ellerinden çıkan ve damaklarda lezzet şöleni yaratan bu eşsiz lezzetlerin nasıl yapıldığını da ayrıntılarıyla ustasından dinledi.  Milör, bu güzel yemekler için tüm restaurant ekibini tebrik etti.

NTV'de yayınlanan "Tadı Damağımda Kaldı" programını izlemek linki için tıklayınız.
http://www.tvyo.com/tvyogurme/video/22-haziran-2013-tadi-damagimda-i


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.