Mary Hotels 9'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor

Bünyesinde Çolaklı Side’de yer alan Mary Palace Hotel ile Alanya Türkler’de yer alan Sirius Deluxe Hotel'i barındıran Mary Hotels, 9'uncu kuruluş yılını kutluyor.

01/06/2024 12:51
Mary Hotels 9'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor

Halil Öncü

Mary Palace Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kara yaptığı açıklamada, Avrupa’da tanınan bir marka olarak, sektörde gösterdikleri büyüme hızı ile kapasite artırmaya devam ettiklerini söyledi. Kara, “1966 yılında Antalya Serik ilçesinde doğdum ve ilk-orta-lise öğretim sürecimi Serik’te tamamladım. Bu süreç içerisinde ise babam Hüseyin Kara’nın kurmuş olduğu şirketimizde ilkokul 1. sınıftan itibaren işin mutfağında yetişme fırsatı buldum ve 1971’den günümüze bir çok sektörde faaliyet gösterdim.

Ana mesleğimiz 55 yıldır süre gelen otomotiv sektörü oldu. Bu sektörde bir çok markanın ana ve spot bayiliklerini yaptık. Bunun yanı sıra tarım-inşaat-beyaz eşya bayilikleri ile beraber ticari faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Akabinde Antalya’mızın bir turizm şehri olmasından dolayı otelcilik sektörüne adım atma kararımız ardından ilk otelimiz olan Mary Palace Hoteli  9 yıl önce Manavgat Side’de faaliyete geçirdik” dedi.

Alanya bölgesinde bulunan Sirius Deluxe Hotel’i bünyemize kattık

Sıfırdan inşa ettikleri Mary Palace Hotel’i şu anda Avrupa’da tanınan değerli bir marka haline getirme başarısına eriştiklerini de ifade eden Ramazan Kara, “Avrupa’da tanınan bir markayız. Bunun ile beraber sürdürülebilir enerjiye verdiğimiz önemden dolayı, enerji sektöründe de bulunma kararı alarak 2021 yılında Kara Enerji markası ile bu sektörde faaliyet göstermeye başladık ve büyümeye devam eden bir dalımız haline getirdik.

Son olarak da 2024 yılında Alanya bölgesinde bulunan Sirius Deluxe Hotel’i bünyemize alarak Mary Hotels markamızı genişletmiş ve geliştirmiş olduk. Ve hedeflerimiz devam ettiğimiz sektörlerde büyüme hızımızı ve kapasitemizi arttırmaktır" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.