Martı Hotel ikinci yaşını coşkuyla kutladı

Şehir otelciliğine yeni bir soluk getiren Martı Grup'un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel, ikinci yaşını çalışanları için düzenlediği unutulmaz bir geceyle kutladı.

31/12/2019 23:40
Martı Hotel ikinci yaşını coşkuyla kutladı

İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan Martı Istanbul Hotel'in çalışanlarıyla beraber ikinci  yaşını kutladığı gece birbirinden renkli anlara sahne oldu. Açılış konuşmasını yapan Martı Istanbul Hotel Genel Müdürü Bozkurt ATABEK, günün hatırası olarak Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre NARİN'e plaket takdim etti. İkinci yaş kutlama pastasının da kesildiği gece Kubilay Kan Orkestrası'nın parçalarıyla renklendi.

 

Martı Istanbul Hotel İle Şehir Otelciliğinde Yeni Bir Sayfa

Martı Istanbul Hotel, 11 kat üzerinde konumlanmış, lüksü ve konforu bir arada bulunduran 30'u suit 270 odası, deneyimli şefler tarafından hazırlanan zengin mönüleri, İstanbul'a kuşbakışı bakan çok çeşitli masaj ve bakım seçeneklerinin bulunduğu Spa Merkezi, eşsiz bir İstanbul manzarısına sahip olan terası ve fitness alanları ile misafirlerine benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. Dünya çapında 82 otelin sahip olduğu International Five Star Diamond Award ödülüne sahip olan Martı Istanbul Hotel, CATHIC 2013 ödülü ile de çevredeki en iyi şehir oteli unvanına sahip.

Modern Mimarinin Yansıması; Martı Istanbul Hotel

Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan Martı Istanbul Hotel modern mimarisi içerisinde Selçuklu ve Osmanlı'dan motifler taşıyor. Dekorasyonunda ünlü sanatçıların eserlerine yer veren Martı Istanbul Hotel'de çağdaş sanatın en önemli temsilcilerinden  Kutluğ  Atamanın'ın doğrudan üretilmiş coğrafyayı yorumlayan ilk çalışması "Su" ve sanatçının yazılı bir metin yada cümle içerisine dikkatlice bir imge gizledikleri islami hat geleneğinden ilham alan "Göz" adlı iki eseri duvarları süslüyor.  1991 yılında devlet sanatçısı unvanıyla onurlandırılan Devrim Erbil'in 147 eseri ve İranlı sanatçı Saeid Esmaeily'nin İstanbul temalı beş eseri de Martı Istanbul Hotel'de sergileniyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.