Marriott'ın premium oteli The Westin İstanbul Nişantaşı kapılarını açtı

Marriott International'ın Premium otel markası Westin Hotels & Resorts'ün Türkiye’deki ilk oteli “The Westin İstanbul Nişantaşı” aralık ayında kapılarını açtı.

10/01/2023 20:50
Marriott'ın premium oteli The Westin İstanbul Nişantaşı kapılarını açtı

The Westin İstanbul Nişantaşı, yeni yılı özel bir etkinlikle karşıladı. Otelciliğin global well-being lideri The Westin, geceye özel kurgulanan “Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç" temasıyla konuklarına şehirde keyifli iki gün yaşattı.

Marriott International’ın well-being alanındaki lider markası Westin, Türkiye’deki ilk oteli “The Westin İstanbul Nişantaşı” ile wellness odağını şehir merkezine taşıyor. Aralık ayında kapılarını açan Marriott International'ın Premium otel markası Westin Hotels & Resorts, Türkiye’deki ilk oteli “The Westin İstanbul Nişantaşı” yeni yılı özel bir etkinlikle karşıladı.

Otelciliğin global well-being lideri The Westin, geceye özel kurgulanan “Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç" temasıyla konuklarına şehirde keyifli iki gün yaşattı. Davete, aralarında spor ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Konuklar The Westin’in özel olarak hazırladığı sağlıklı menüleri tadıp, ardından şehirde gece yürüyüşü yaptıktan sonra spor salonunda çeşitli aktivitelere katıldılar.

Şehrin yeni keşif noktası

Aralık ayında İstanbul’da kapılarını açan ve seyahat kültürünü konfor ve iyi olma haliyle buluşturarak konuklarına alıştıkları düzenlerinden vazgeçmeden, seyahat etme imkanı sunan The Westin İstanbul Nişantaşı, Türkiye turizmine yepyeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

Yeni açılan Lotus Nişantaşı Alışveriş Merkezi'ndeki ofis-rezidans kompleksinin içinde yer alan The Westin İstanbul Nişantaşı’nda çoğu balkonlu ve teraslı olmak üzere toplam 150 oda ve süit Westin’e özel içinde egzersiz imkanı sunan Westinworkout odalar dahil farklı tip oda seçenekleri sunuyor.

Markanın Türkiye’deki ilk oteli olma özelliğini taşıyan The Westin İstanbul Nişantaşı, Westin markasının well-being odağını şehir merkezine taşırken; seyahat kültürünü konfor ve iyi olma haliyle  buluşturuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.