Marriot, Hindistan pazarını fethediyor...

Amerika'nın en büyük otel zinciri Marriot, Hindistan’daki otel portföyünü beş yıl içinde 100’e çıkaracağını açıkladı. Marriot halen bu ülkede 11 otele sahip.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Marriot, Hindistan pazarını fethediyor...

Grup büyümesini ağırlıklı olarak management sözleşmeleri ile yürütüyor. Bugün itibarıyla management anlaşması ile üstlenilen 30 kadar otel inşaatı var. 2013’te 41 otele ulaşmayı planlayan Marriot bir yandan da Courtyard ve Fairfield markaları ile pazarda egemen olmaya çalışıyor.

 

Asya’nın önemli zincirleri The Peninsula, The Regent, Mandarin Oriental, St regis, Editipn Hotels, Waldorf Astoria, Banyan Tree Hotels and Resorts henüz Hindistan pazarına girebilmiş değiller.

 

In an earlier response to DNA query on international chains expanding aggressively in India, Raymond Bickson, MD and CEO, IHCL, said the Indian market is very big.

 

Geçtiğimiz ay yapılan bir araştırmada IHCL CEO’su Raymond Bickson Hindistan pazarının bir dev olduğunu belirtti, yakın vadede 500 bin yatağa ihtiyaç olduğunu ifade etti. Halen 100 bin barajına takılıp kalmış durumda olmalarından yakındı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.