Magic Life otellerinin Türktur'a devri tamamlandı...

Marmaris, Bodrum ve Belek’te bulunan Magic Life otelleri Türktur Şirketi tarafından teslim alınmaya başlanıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Magic Life otellerinin Türktur'a devri tamamlandı...

Dünyanın birçok bölgesinde enerji, hırdavat, inşaat ve turizm alanında faaliyet gösteren firmalardan oluşan ve ülkemizin de en büyük şirketler grupları arasında yer alan ŞA-RA Grup bünyesinde yeni oluşturduğu TÜRKTUR şirketi ile turizm sektöründe yoluna devam edeceği açıklandı.

 

Marmaris bölgesinde kendi işletmelerinde bulunan otelleri ellerinden çıkararak daha büyük ve kapasiteli yatırımlara başlayan ŞA-RA gruba bağlı Türktur Turizm Genel Koordinatörü Yücel Aclan, satın aldıkları dışında yeni yatırımlara hazırlandıklarını söyledi.

 

ŞA-RA gruba bağlı olarak turizm sektöründe faaliyetini sürdürecek olan Türktur Turizm Genel Koordinatörü Yücel Aclan, aktuelmarmaris.com’a satın aldıkları Magic Life Otelleri ve şirketlerinin geleceğe yönelik turizm politikaları hakkında bilgi verdi.

 

Marmaris, Bodrum ve Belek’te bulunan Magic Life otelleri dışında Kemer’de bulunan Magic Life Imperial Oteli de almak istediklerini ancak İş Bankasına geçtiğini söyleyen Türktur Turizm Genel Koordinatörü Yücel Aclan, aldığımız 3 oteli 2014 yılına kadar TUI Grubuna kiraya verdik. 2015 yılı itibariyle de şu anda üzerinde çalışmalarımız devam eden yeni oluşturacağımız turizm grubu adı altında devam edeceklerini belirtti.

 

2010 yılı sonu itibariyle 4500 yatak kapasitesine sahip olduklarını belirten Türktur Turizm Genel Koordinatörü Yücel Aclan, Manavgat’ta bulunan arsaları üzerine 5 yıldızlı bir otel yapımı için proje çalışması görüşmelerinde bulunduklarını ve tesisi 2013 sezonu başına açmayı hedeflediklerini, 2015 yılı itibariyle de 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı planladıklarını söyledi.

 

Çeşitli otel gruplarıyla görüşmelerinin devam ettiğini ve 2012 yılında kendi işletmelerinde olan otellerle yola devam edeceklerini belirten Türktur Turizm Genel Koordinatörü Yücel Aclan, Akdeniz ve Ege Bölgelerinde konaklama sektöründeki yatırımlarına da eklemeler yapabileceklerinin altını çizerek yeni otel alımlarına hazır olduklarını dile getirdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.