Magic Life Efsaneleri buluştu...

Geleneksel Magic Life Efsaneleri Buluşması'nın 2'ncisi, 19 Ocak'ta Hillside Su Hotel'de gerçekleşti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Magic Life Efsaneleri buluştu...

Magic Life Efsaneleri, 2'nci  kez Hillside Su Hotel’de bir araya geldi. İlk buluşmayı geçtiğimiz yıl şubat ayında geniş bir katılımla gerçekleştiren efsanelerin bu yılki buluşmasına, Magic Life zincirinin eski sahipleri Dr. Cem Kınay ve Dr. Atilla  Kınay da katıldı. İşlernin yoğunluğu ve yurtdışında olmamaları nedeniyle  Oğuz Serim ve Cenk Kınay katılamadılar .

Magic Life’ın duayen Genel Müdürleri Cüneyt Kuru ve Şefik Ketrez önderliğinde Şinasi Gürocak, Ülkay Atmaca, Mehmet Bahar, Şule Billur organizasyon komitesi tarafından düzenlenen gece, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Uzun zamandır görüşemeyen bir çok efsane eski çalışma arkadaşlar ve yöneticileri hasret giderdiler.

Organizasyona 1991– 2004 tarihleri arasında Magic Life bünyesinde çalışmış olan personeller katıldı. Magic Life’ın kurucusu Dr. Cem Kınay’ın, ilk buluşmada olduğu gibi ikinci buluşmada da efsaneleri yalnız bırakmadı ve yaptığı konuşmada Magic Life’ın Türk turizminde bir devrim olduğunu ve geceye katılan efsanelere verdikleri emek için teşekkür etti. Dr. Cem Kınay ayrıca konuşmasında vefat eden eski çalışma arkadaşları için 1 dakika saygı duruşuna davet etti.

Gece organizasyon komitesinin hazırladığı sürprizlerle  son buldu. Gecenin sonunda 2014 yılında daha geniş bir katılımla buluşmak üzere eski bir Magic Life klasiği olan Magic Life alkışı ile noktalandı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.