M.I.C.E acenteleri Türkiye’den güle oynaya ayrıldılar

Ace of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines fuarı için Travelshop Turkey organizasyonuyla Türkiye’ye gelen acenteler Ramada Hotel & Suites Golden Horn otelde veda partisinde bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.

25/01/2020 10:50
M.I.C.E acenteleri Türkiye’den güle oynaya ayrıldılar

Haliç’in eşşiz manzarasında, 3 günlük yoğun B2B programı sonrasında yabancı tur operatörü temsilcileri, İstanbul’da panoramik şehir turunu müteakiben Ramada Hotel & Suites Golden Horn otelinin özel olarak hazırlamış olduğu mükemmel Türk mutfağının sunduğu zengin menüler eşliğinde dj muziğiyle gecenin ilerleyen vakitlerine değin eğlendiler.

Ramada Hotel & Suites Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Ketancı, böylesine üst düzey bir organizasyonun bir parçası olup yabancı tur operatörlerini ağırlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ahmet Ketancı, kendilerini tercih ederek otele bu seçkin tur operatörlerini getirmelerindne ötürü organizasyo şirketi yetkilisi Murtaza Kalender’e teşekkürlerini iletti.

Otelimiz Halic’in hemen kenarında, 120 odasıyla hizmet vermektedir diyen Ketanci, 2 ayrı toplantı salonu, spası ve Hint Restoranıyla üst düzey bir hizmet verdiklerini ifade ederken yakında teraslarında Irish Pub açacaklarının da müjdesini vermek istediğini bildirdi. Amaçlarının bu tip organizasyonlarda yer alarak ülke turizmine katkı sağlamak olduğunu belirterek sözlerini bitirdi. 

Ramada Hotel & Suites Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Ketancı, kendilerini tercih ederek otele bu seçkin tur operatörlerini getirmelerinden ötürü organizasyonu gerçekleştiren Murtaza Kalender’e teşekkür etti. Gecede, Murtaza Kalender, Ahmet Ketancı'ya teşekkür plaketi sundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.