LykiaWorld Antalya’da, bebekli ailelere özel hizmet…

Bebekli ailelerin tatillerini rahatça geçirmeleri için LykiaWorld Antalya bebek yatağı, bebek telsizi, biberon ısıtıcısı ve bebek arabasını ücretsiz sağlıyor. 24 saat bebek köşesi de bebekler için mama hazırlama ve ısıtma hizmetleri veriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
LykiaWorld Antalya’da, bebekli ailelere özel hizmet…

Doğal güzelliklerin merkezinde yer alarak eşsiz tatil fırsatları sunan LykiaWorld Antalya, bebekli aileler için özel avantajlar sunuyor. LykiaWorld Antalya'da bebekli aileler için tüm rahatlıklar düşünülüyor. Lykia Club, 6 aydan itibaren çocuk kabul ediyor ve miniklere özel hazırlanan oyun odalarında ve mini havuzlarda benzersiz bir keyif sunuyor.

Çocukların zevkli bir tatil geçirmelerini sağlamak için, farklı yaş gruplarına göre, onların zihinsel ve bedensel özelliklerine hitap eden, çeşlitli oyunlar, organizasyonlar ve etkinlikler düzenleniyor. LykiaWorld Antalya küçük misafirlerine özel açık havuzlar, tam ekipmanlı çocuk bahçesi ve  hayvan şekilli küçük su kaydırakları ve özel alanlar oluşturuyor.

Mavi ile yeşilin en güzel hallerini buluşturan LykiaWorld Antalya, mükemmel bir doğa eşliğinde lüks konaklama imkanlarını misafirleri ile buluşturarak, tüm ailenize unutamayacağınız bir tatil vaadediyor.

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.