LUX* Bodrum’da Vitalica Healing Restaurant açıldı

Lux* Bodrum Resort & Residences’ın 4'üncü restaurantı olan Vitalica Healing, hizmete girdi.

19/06/2019 20:33
LUX* Bodrum’da Vitalica Healing Restaurant açıldı

Restaurant aynı zamanda, wellness ve otel müşterilerine detox yemeklerinin hazırlanıp sunulacağı yer olacak. Sağlıklı yaşam kavramının giderek daha gündemde olduğu ve bilincin arttığı; yeme alışkanlıklarının hayat kalitesine etkisinin yakından ölçüldüğü bir dönemde "Vitalica Healing", dünyadaki sağlıklı yaşam yeme alışkanlıkların üzerine kurulmuş tamamen 'Doğal, taze, temiz yemek' önceliğini vurgulayan bir restoranolarak dikkat çekiyor.

Vitalica Healing Restaurant, sağlık ihtiyaçlarına ve farklı beklentilere yanıt verebilecek bir yiyecek ve içecek menüsü sunuyor. Sağlıklı yaşam noktası herkesin damak tadına uygun ve sertifikasız hiçbir ürünün yer almadığı mekan, dünya mutfaklarından Anadolu mutfağına kadar çok geniş ve sağlıklı menüler sunuyor.

“Doğal, taze, temiz yemek” önceliğini vurgulayan menüsünde yeni ve tüm diyet ihtiyaçlarını kapsayıcı bir bakışla vegan, vejetaryen, glütensiz seçeneklerin yanı sıra, zengin proteinler sağlıklı yağlar gibi seçenekleri daha iyi tanıtmak, yaygınlaştırmak ve erişilebilir bir sağlık hareketine öncü olmak amacı ile yaşama dokunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.