LookBookHoliday Dalaman'a uçacak

Özellikle Dalaman bölgesinde direkt kontratları ile yerel bir güç olan LookBookHoliday bu sezon, haftada bir gün Manchester ve Londra Stanstead’den Dalaman’a uçuş yapacak.

17/02/2020 20:42
LookBookHoliday Dalaman'a uçacak

Firma, yalnızca konaklama ürünleri satan iş modelinin yanında, bu paket tur girişimi ile İngiltere’deki seyahat acentelerine, tur operatörlerine ve yatak bankalarına sadece B2B kanallarda hizmet sunacak.

Başta Fethiye olmak üzere, Marmaris, Dalyan, Sarıgerme, Kaş ve Kalkan’daki daha çok üst kategori lüks, her şey dahil, plaj ve aile konaklama tesislerini portföyünde bulunduran şirketin bu atağı, bölgeye olumlu katkısı sağlayacak.

Fethiye’de butik konaklama tesisi ve yat filosu var

LookBookHoliday, İngiltere ve Avrupa’deki iş ortaklarının sözleşmeli veri tabanını kullanıyor ve birçok uluslararası online otel rezervasyonu yapan sektörün lider firmaları ile iş birliği içinde bulunuyor.

Bununla birlikte Fethiye’de butik konaklama tesisi ve yat filosu sahibi olan firmanın Türkiye’deki operasyonundaki misafirlerinin büyük çoğunluğu, başta İngiltere, Almanya, İskandinav ve diğer Avrupa ülkeleri olmak üzere, BDT ve Orta Doğu ülkelerinden geliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.