Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılıyor

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

19/04/2021 19:29
Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılıyor

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezinde bulunan otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma gayrimenkul projesi Diamond of Skopje'nin inşaat çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, tamamlanan Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Dünya'da yer alan habere göre; şehrin merkezine 200 metre uzaklıkta konumlanan proje, tarihi Üsküp şehrinin yeni sembollerinden birisi olmayı planlıyor.

Kadın istihdamına önem verilecek

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaklaşık 110 kişiye direkt istihdam sağlayacak olan otelin çalışanlarının, Limak Şirketler Grubu'nun sürdürülebilirlik ve kadınının iş hayatındaki yerini güçlendirme hedefleri kapsamında yüzde 60'ının kadınlardan oluşacağını vurguladı.

Limak Holding Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu da, “Şehir otellerinde ortalama doluluk oranları yüzde 45-55 bandında. Biz çok kısa sürede farkımızı ortaya koyarak bu oranının üzerine çıkacağımızı ve her yıl kendi hedeflerimizi yukarı doğru revize edeceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki 10 yılın hedeflerini belirlemiş durumdayız” açıklamasında bulundu.

285 yatak kapasitesi var

285 yatak kapasiteli otelde; 21'i süit, 121 standart olmak üzere toplam 142 elegant oda bulunuyor. Otel; ana restoranı, lobi ve roof barı, konferans, balo ve toplantı salonlarının yanı sıra fitness ve Spa hizmetleriyle de Limak misafirperverliğini Üsküp'te yaşatacak.

“Üsküp'ün Tacı' sloganı ile hizmete sunulacak olan otel, Limak Turizm Grubu'nun 9'uncu yatırımı olmasının yanı sıra, Limak Cyprus Deluxe Hotel ile beraber yurt dışındaki ikinci turizm yatırımı olma özelliğine de sahip. Otelin iç mimari konsepti botanik olarak dizayn edildi.

Otelde, 8 ayrı toplantı salonu var

Chiva Spa merkezi ise, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj merkezi ile misafirlere özel hazırlanacak bir program ile yalnızca konakladıkları sürede değil, konaklamalarından sonra da misafirlerin ruh ve beden bütünlüğünde iyileştirici etkisini hissetmelerini sağlamayı planlıyor.

Otelde, 8 ayrı toplantı salonunda eş zamanlı olarak 10 kişiden 900 kişiye kadar kongre ve toplantı yapılabilme imkanı sunuluyor. Farklı boyutlarda modernliği, teknik donanımı ile dikkat çeken salonlarla, kurumsal ve özel etkinliklere ev sahipliği yapılabilme özeliği bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.