Limak, '5 yıldızlı İstanbullu' oldu...

Turizm sektörünün öncü gruplarından Limak Holding’in 50 milyon dolar yatırımla inşa ettiği yeni oteli Limak Eurasia Luxury Hotel, İstanbul’da hizmete girdi. Kavacık’ın ilk ve tek beş yıldızlı oteli Limak Eurasia Luxury Hotel, kişiye özel hizmet anlayışıyla lüks şehir oteli olarak faaliyet gösterecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Limak, '5 yıldızlı İstanbullu' oldu...

Limak Holding’in İstanbul’daki ilk oteli Limak Eurasia Luxury Hotel Kavacık’ta açıldı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  "Resort otellerimizle kazandığımız tecrübe ve başarıların ardından şehir otellerimiz ile büyümeye devam edeceğiz. Bu anlanda İstanbul’da açtığımız ilk şehir otelimiz Limak Eurasia Luxury Hotel grubumuz için büyük önem taşıyor” dedi.

Kavacık bölgesinin İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini belirten Limak International Hotels&Resorts Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu ise “İstanbul’daki ilk otelimizi yeni cazibe merkezlerinden Kavacık bölgesinde hizmete açtık. Misafirlerimize Limak Eurasia’da lüks şehir oteli konseptini tam anlamıyla yaşatacağız.” şeklinde konuştu.
 
Limak Holding’in sektöründe 16 yıllık tecrübeye sahip iştiraki Limak International Hotels&Resorts’un, İstanbul’un hızla gelişen iş merkezi Kavacık’ta 50 milyon dolara inşa edilen 8’inci oteli Limak Eurasia Luxury Hotel, törenle hizmete girdi.
 
Limak Eurasia Luxury Hotel, 200 oda ve 400 yatak kapasitesiyle İstanbul’un otel ihtiyacına cevap verecek. Yaklaşık 2 bin metrekare toplantı katı, son teknolojiyle donatılmış toplam bin 200 kişi kapasiteli 10 toplantı salonuyla aynı zamanda Anadolu Yakası’nın “business” oteli olarak da konumlanıyor.
 
Şehir merkezinde olmakla birlikte, şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak, Kavacık Ormanları’nın eşsiz manzarasına sahip Limak Eurasia Luxury Hotel, İstanbul’daki günlük yaşamın hareketliliği ve yoruculuğu arasında konuklarına dinlendirici, detayların heyecanlandırdığı hoş bir atmosfer sunuyor.
 
Limak Eurasia Luxury Hotel, 4 mevsim düğün konsepti ve özel davetlere uygun salonlarının yanı sıra; bahçe, havuz ve teras olmak üzere farklı mekân alternatifleri ile de Anadolu yakasının aranılan oteli olmaya aday.
 
İki kıtanın buluşma noktasında...
 
Anadolu yakasının Avrupa yakasına en yakın oteli konumundaki Limak Eurasia Luxury Hotel İstanbul’un, iki havaalanına da eşit mesafede bulunmasıyla ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün hemen yakınında olması nedeniyle ayrıcalıklı bir konuma oturuyor. Konuklarına orman ve şehir manzaralı odalarda, kişisel iklimlendirme, banyolarda yerden ısıtma, yağmur duşu gibi maksimum konfor sunan otelde, kullanılan malzemelerin tamamına yakın kısmının tasarım olması, anti-bakteriyel ve nano teknolojik ürünlerin tercih edilmesi dikkat çekiyor.

 

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada ’Limak International Hotels & Resorts bünyesinde 4 adet Resort,  2 adet butik ve 1 havalalanı oteli olmak üzere 7 otel vardı. 8. Otelimiz Limak Eurasia Luxury Otel ile lüks şehir otelciliği konseptini İstanbul’daki ilk otelimizde uygulayarak yenilikçi ve sürdürülebilir bir grup olduğumuzu gösterdik. 

Anadolu yakasının ’business center’ı olmaya başlayan Kavacık bölgesinde, 5 yıldızlı ilk ve tek otel konumundayız. Limak International Hotels&Resorts tüm otellerinde misafirperverliği ve kusursuz servis anlayışıyla hizmet veriyor. İstanbul’da açtığımız ilk şehir otelimiz Limak Eurasia Luxury Hotel grubumuz için büyük önem taşıyor. Şehir otelciliğinde alışılmışın ötesinde standartlarda hizmetler sunacak bir anlayışla hareket edeceğiz.
 
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Limak International Hotels&Resorts Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, grubun faaliyet gösterdiği ülkelerde oteller açmayı planladıklarını söyledi. Kavaloğlu, “Limak Eurasia, şehir otelciliğinde yeni bir anlayışı temsil ediyor. 5 yıldızlı bir otel olmasının yanı sıra şehir otelciliğinde premium hizmetler sunuyoruz. Yakın dönem hedefimiz, uluslararası bir otel zinciri olmak. Bunun için de yakın coğrafyamız içerisindeki fırsatları inceliyoruz. Hedef ülkelerimiz; kısa dönemde Balkanlar ve Ortadoğu, orta ve uzun dönemde ise Uzakdoğu, Amerika ve Fransa’nın güneyi” dedi.

 

Doluluk oranı yüzde 92...

Limak International Hotels & Resorts’un sahip olduğu 8 otelin toplam doluluk oranını 2010 yılına göre yüzde 7 artırarak 92’ye ulaşmalarının bir şans olmadığını, bu başarıda çalışanlarının büyük rolü bulunduğunu vurgulayan Kavaloğlu, “Limak Otelleri’nin sektör ortalamasının üzerinde doluluk oranları yakalamasında, çalışanlarımızın vizyonlarını iş süreçlerimize dâhil edebilecek olmalarını bilmeleri çok önemli bir faktör” diye konuştu.

Çalışan sayısı 2 bine ulaştı...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri olduklarını kaydeden Kavaloğlu, 2009’da bin 650 olan personel sayılarının 2011’de 2 bine ulaştığını söyledi. Kavaloğlu, “12 ay açık olan otellerimiz, bu çalışan sayısının yüzde 80 ‘ini kış mevsiminde de koruyor. Yüksek sezonda, az sayıda sözleşmeli personel çalıştırıyor olmak ve çalışanlarımızın büyük bir bölümünün sürekli personelimiz olması, istihdam devamlılığı yaratmak ve sağlamak adına bize gurur verirken, bu müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi de koruyarak yükseltmemizi sağlıyor” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.