Limak 2009’u ödüllerle kapattı...

Limak International Hotels & Resorts, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetindeki başarısını 2009 yılında da aldığı ödüllerle tescilledi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Limak 2009’u ödüllerle kapattı...
Limak International Hotels & Resorts bünyesinde bulunan, devre arasında çok sayıda futbol takımını da ağırlayan Atlantis De Luxe Hotel & Resort, 2009 yılında Avrupa ve dünyanın en büyük tur operatörlerinden biri olan Thomas Cook tarafından, servis, konaklama ve kalitede en çok beğenilen otel sıralamasında birinci seçilerek Marque of Excellence ödülüne layık görülürken, Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, tatilcilerin online paylaşım sitesi olan Holidaycheck’te Kasım 2009’da dünyadaki oteller arasında iki hafta üst üste haftanın 1 numaralı en iyi oteli ve en iyi satan oteli olarak seçildi.

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort ayrıca Holidaycheck Award 2010 ödülünü almaya da layık görüldü. Arcadia Golf & Sport Otel’i ise Rusya’nın en büyük otelcilik ve turizm sitesi www.tophotels.ru  tarafından her yıl müşteri anketleri ve yorumlarıyla seçilen, “En İyi 100 Otel” sıralamasında 57. sırada yer aldı.

Limak International Hotels & Resorts Genel Koordinatoru Kaan Kavaloğlu alınan ödüllerle ilgili olarak “tüm otellerimizde vermiş olduğumuz aynı hizmet kalitemiz, güler yüzlü ekibimiz ve sunmuş olduğumuz aktivitelerle misafir memnuniyetini geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2009 sezonunda da yükseltemeye devam ettik. Bu başarımızın en büyük nedenlerinden biri kendi bünyemizde oluşturduğumuz eğitim akademisi.
Akademimiz ile müşteri memnuniyetini esas alan, yenilikçi ruha sahip çalışanlar yetiştiriyoruz. Aldığımız bu ödüller, hizmet çıtamızı sürekli daha üst seviyeye çıkarma motivasyonumuzu artırıyor” dedi.

Lezzetle gelen başarı
Kemer Limak Limra Otel’i aşçıları ise, Türkiye’nin en kapsamlı yemek yarışması olan ve Şefler Birliği Aşçılar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen Uluslararası Altın Kep Yemek Yarışmasında, yedi dalda birinci olurken, okul dalında da yedi kupa ve 21 madalya aldı. Limak Limra Oteli aşçıları, 2009 Almanya Köln Türk Mutfağı Sunum Altın Nişan ve 2009 Türkiye Gastronomi Yarışmasında da 21 madalya kazandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.