Liberty Hotels'ten yeni otel geliyor

Yaklaşık 35 yıldır sektördeki kalitesi ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınan Liberty Hotels & Resorts, bünyesine Kuşadası’nda 392 oda ve 950 yatak kapasiteli yeni bir tesis kattı.

06/12/2023 23:16
Liberty Hotels'ten yeni otel geliyor

Bulunduğu her lokasyonda kendine has dokusuyla misafirlerine tatil deneyimi sunan Liberty Hotels & Resorts, Kuşadası’nda Ultra Her Şey Dahil konseptiyle 2024 Mayıs ayında sezona “merhaba” diyecek. Liberty Golf & Resort Kuşadası, muhteşem doğası ve denizi ile eşsiz bir tatil deneyiminin yanı sıra, tesis içerisindeki 6 a’la carte restoranı ile gastronomi turizmini, 1500 m2 alana sahip spa’sı ile de wellness turizmini güçlendirmeyi hedefliyor.

Liberty kalitesini yeni oteli ile Kuşadası’nda da sunmak isteyen Liberty Hotels & Resorts, hem ulusal hem de uluslararası tecrübeye sahip vizyoner yöneticileri, hizmet ve misafir odaklı kadroları ile konaklama sektöründe çeşitli segmentlerde tercih edilen, misafir memnuniyeti yüksek bir yönetim ve işletmecilik anlayışı ile büyümeye devam ediyor.

Liberty Golf & Resort Kuşadası ile Liberty markası altındaki otel sayısını 2024 yılında 6’ya çıkartacak. Bünyesindeki tüm markaları ile toplam otel sayısını da 13’e ulaştıracak grup, önümüzdeki senelerde de hem yurt içi hem de yurt dışındaki yatırımlarına devam etmeyi planlıyor.

AİLE SEYAHATİ İÇİN KUŞADASI’NDA YENİ BİR OTELCİLİK ANLAYIŞI

Liberty Golf & Resort Kuşadası, çocuklu aileler için tatil deneyimini en ince ayrıntıya kadar düşünüldüğü bir tesis. Otel içinde; 8 adet kaydıraktan oluşan bir su parkı ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitici aktiviteler ve güvenli oyun alanları bulunuyor.

Bu alanlar, çocukların enerjilerini en etkili şekilde harcayabilecekleri, aynı zamanda öğrenirken eğlenebilecekleri bir ortam sağlıyor. Ailelerin hem rahatlayabilecekleri hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri tüm olanakları sunan bu bölümler, küçük misafirlerin tatil deneyimini zirveye taşıyacak.

KONAKLAMA SEÇENEKLERİ

2 farklı standart oda yanı sıra 5 farklı süite oda tipi bulunan ve tüm odaları deniz manzaralı olan Liberty Golf & Resort Kuşadası, farklı konaklama seçeneklerine uygun olarak misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hizmet anlayışı sunmaktadır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.