Levni Premium Hotel, yıl sonunda hizmete girecek

Levni Hotels’in Levni Hotel & SPA ve Levni Plus Hotel’den sonraki üçüncü oteli Levni Premium Hotel, 2023 yılı sonunda hizmete girecek. Bulunduğu lokasyondan esinlenerek tarihi dokuyu yansıtacak şekilde tasarlanan otelde, 8’i deniz manzaralı executive, 8 tanesi de deluxe olmak üzere toplam 72 adet üst segment oda yer alacak.

30/03/2023 18:05
Levni Premium Hotel, yıl sonunda hizmete girecek

2023 yılı sonunda faaliyete geçmesi planlanan ve 4 bloktan oluşan otelde, 8’i deniz manzaralı executive, 8 tanesi de deluxe olmak üzere toplam 72 adet üst segment oda yer alacak. Bulunduğu lokasyondan esinlenilerek tarihi dokuyu yansıtacak şekilde tasarlanan otelin odalarının dekorasyonunda ise, ülkemizin üst segment değerli markalarının ürünleri tercih edildi.

Sürdürebilir ve çevre dostu otel

Tamamen sürdürebilir ve çevre dostu olarak tasarlanan oteli Levni Premium Hotel’de, en son teknoloji ürünleri kullanılarak, misafir konforu maksimum düzeyde düşünüldü. Yaklaşık 3 bin 600 metrekare alana kurulu 4 bloktan oluşan otelde, toplamda 72 üst segment oda yer alıyor. Otelin bloklarından bir tanesi ise, tescilli tarihi eser niteliği taşıyor.

2023 yılı sonunda hizmete girecek

Misafir memnuniyeti odaklı hizmet sunmayı ilke edinen ve misafirlerimize konforlu bir konaklama sağlamayı ilk hedef olarak benimseyen Levni Hotels’in mevcut otellerinden biri olan Levni Hotel & SPA’da, misafir memnuniyeti konusunda dünyanın en önemli yorum sitelerinde yıllarca en üst sıralarda yer aldı ve çeşitli ödüller kazandı.

2023 yılı sonunda hizmete girecek olan Levni Premium Hotel ile daha da güçlenmeyi hedefleyen Levni Hotels, Türkiye’nin turizm kapasitesinden aldığı güç ve enerjiyle, büyüme odaklı gelişimi sürdürüyor.

Son teknoloji ürünler kullanıldı

Levni Premium Hotel’in teknolojinin en son ürünleri kullanarak ve enerji tasarrufu da düşünülerek hazırlanan odalarında, varlık sensörleri kullanıldı. Ayrıca tüm bina akıllı otomasyon sistemi ile desteklenerek, misafirlerin maksimum konfordan faydalanması planlandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.