Levni Plus Hotel’e Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Levni Plus Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) arasında yapılan iş birliği ile hayata geçirilen proje çerçevesinde, İstanbul Tarihi Yarımada bölgesinde Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’na layık görülen ilk otellerden birisi oldu.

25/01/2023 12:22
Levni Plus Hotel’e Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Levni Plus Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) öncülüğünde tüm sektörle ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği halinde ortaya konulan GSTC Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi Sertifikasyon programına dahil olarak standardın gerektirdiği tüm kriterleri yerine getirerek, Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’na layık görüldü.

İstanbul Sirkeci’de bulunan Levni Plus Hotel, 2019 yılında kapılarını misafirlerine açmıştı. Hip Hotel statüsünde hizmet veren otel, lüks mobilyalarla döşeli birbirinden şık odalarıyla bölgede fark yaratıyor.

Üst segment misafirlerine hitap eden Levni Plus Hotel’in 20-25 metrekare arasında değişen odalarında, misafirlerin rahatı için her türlü konfor düşünülmüş.

Otelde dikkat çeken bir diğer ayrıntı da odalarda, koridorlarda ve lobide bulunan ve otel için özel olarak yaptırılan tablolar. Levni Plus Hotel’in şıklığına ayrı bir katkı sağlayan tablolar, ressam Prof. Süleyman Saim Tekcan imzasını taşıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.