Laleli bölgesinde transfer yapan seyahat acentaların süresi uzatıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde yayalaştırılan Laleli bölgesine giriş yapan seyahat acentalarının, transfer araçlarının kalış süreleri ile ilgili değişikliğe gidildi. TÜRSAB Fatih Bölge Temsil Kurulu Başkanı Gürkan Özcan, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeler sonucunda kalış süreleri uzatıldı.

06/01/2024 19:30
Laleli bölgesinde transfer yapan seyahat acentaların süresi uzatıldı

İstanbul'da tur ve transfer faaliyeti gösteren seyahat acentaların önemli bir sorunu hale gelen Laleli bölgesi yayalaştırma projesinde önemli bir gelişme yaşandı. Bölgede kalış sürelerinin yetersizliğinden dolayı, cezaya maruz kalan firmalar, bölgeden gelen transfer ve tur taleplerini geri çevirmek zorunda kalıyorlardı. Konu ile ilgili TÜRSAB Fatih Bölge Temsil Kurulunca yapılan girişimler sonuç verdi.

TÜRSAB Fatih BTK Başkanı Gürkan Özcan yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonucu sürenin 30 dakikadan 45 dakikaya çıkarıldığı müjdesini verdi. Yeni uygulamanın 04 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayacak. Desteklerinden dolayı Fatih Belediye Başkanı Sayın Ergün Turan'a teşekkür ederiz. TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu olarak çalışmalarımıza, hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.