Laleli, “Hayat Kurtardı”…

Laleli Hotelciler Platformu tarafından organize edilen Türkiye Kızılay Derneği’ne Kan Bağışı projesi başarıyla hayata geçirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Laleli, “Hayat Kurtardı”…

Başta, platform üyesi otellerin personellerinin katıldığı proje sonucunda 500 ünite kan bağışında bulunuldu. Laleli Bölgesinde bulunan otellerin bir çoğunu çatısı altında toplayan Laleli Hotelciler Platformu sektörel çalışmalarının dışında Sosyal Projeler ile de ön plana çıkıyor.

Bölgeye kurulan iki noktada on gün süreyle kan bağışı yapıldığını , toplamda 500 ünite gibi basite alınmayacak sayıda kan bağışına ulaşıldığını belirten Laleli Hotelciler Platformu Başkanı ve Aktürk Hoteller Grubu Genel Müdürü  Muhammet Cüntay, kan bağışının minimuma indiği , Kızılayımızın kan tedarik etmekte en fazla sorunu yaşadığı  kış aylarında bu kampanyayı yaparak fayda sağladığıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Ayrıca bu kampanya ile kan bağışı konusunda bölge ve platform olarak bir misyon üstlendiklerini , projenin bitiminde de sektörün içinden ve dışından kan ihtiyacı bulunan birkaç hastaya da gelen talep üzerine yardımcı olduklarını sözlerine ekledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.