Küstah otel sahibi, kız öğrencilerin kaldığı odayı bastı

Antalya’da yurtların yetersizliği nedeniyle Alanya Semt Luna Beach Hotel’de kalan öğrencilerin otel işletmeci tarafından odaları basılarak azarlandığı görüntüler ortaya çıktı.

07/04/2020 14:51
Küstah otel sahibi, kız öğrencilerin kaldığı odayı bastı

Sosyal medyada yayılan görüntülerde öğrencilerin odasını basan otel işletmecisi, “Yönetmelik de benim kanun da benim. Öğrencilerin odasına istediğim şekilde girerim” ifadelerini kullanıyor. Otelin isminin  Alanya'da bulunan Semt Luna Beach Hotel olduğu ve sahibinin de İsmail Ak olduğu iddia ediliyor.

"İSTEDİĞİM GİBİ GİRERİM LAN! YÖNETMELİK DE KANUN DA BENİM!"

Kız öğrencilerin "Bizim odamıza izinsiz nasıl girebiliyorsunuz?" sorusu üzerine öfkelenen otel sahibi, "Burası benim odam, istediğim gibi girerim lan! Yönetmelik de, kanun da benim! Ben öğrencilerin odasına istediğim şekilde girerim! İşine gelmeyen gider" diyerek argo ifadeler kullandı.

EŞYALARI DA VERMEMİŞ

 Otel sahibinin ayrıca, "Nisan ve Mayıs aylarının faturalarını ödemeden kıyafetleri alamazsınız" diyerek öğrencilerin eşyalarını vermediği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Skandal olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı ve Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun "Konu yakın takibimizde" açıklamasında bulunduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Otel sahibinin kız öğrencilere saldırması sosyal medyada da büyük tepki topladı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı görüntüleri izledikten sonra gerekli merciileri göreve çağırarak işlem başlatılmasını istedi.

https://twitter.com/CoronaAlarm/status/1247260868930424834?s=20

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.