Kuşadası'nda DoubleTree By Hilton ayrıcalığı

Kuşadası’na uluslararası bir hizmet kalitesi getiren DoubleTree By Hilton Kuşadası, tarihi yapısını koruyarak lüks suit odalara dönüştürdüğü taş tabakhane yapılarıyla müşterilerine geçmiş ve bugünü bir arada sunuyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kuşadası'nda DoubleTree By Hilton ayrıcalığı
Ege Bölgesi’nin en cazip turizm merkezlerinden biri olan Kuşadası, yenilenen çehresi ve gelişen turizm alanlarıyla cazibesini giderek artırıyor. Dünyanın en büyük otel işletmelerinden Hilton Worldwide ile gerçekleştirilen bir projeyle dünyada nadir örneği bulunan tarihi doku ile konforu bir arada barındıran DoubleTree by Hilton Kuşadası ise bölgeyi çekim merkezi haline getirecek en iddialı turistik tesislerin başında geliyor.

Marinaya bakan ve Kuşadası’nın tam kalbinde yükselen DoubleTree by Hilton Kuşadası, konferans ve gezi turizminin konuklarını lüks ve konfor standartlarının ötesinde hizmet anlayışı ile ağırlayacak şekilde tasarlanmış. Tarihi yeniden yaşatacak bu proje, sadece DoubleTree By Hilton Kuşadası ile değil, tarihi yapısını koruyarak  dönüştürdüğü eski tabakhane  yapıları ve yeni bir yaşam alanına dönüşen bölge ile de dikkat çekiyor.  

GEÇMİŞLE BUGÜN BİR ARADA
Restorasyonunu mimar Nur Bağcı Kocasoy’un, peysaj mimarisini ise Dr. Turgay Ateş’in yaptığı Old Town Tanneries diye adlandırılan alan, aslına uygun olarak yeniden yapılandırılmış 4 adet taş bina  ile eski mimari tarzdaki avlu kültürü ile oluşturulan ve içerisinde bir restaurant-bar, café, kitabevi ve kültür merkezinin bulunduğu yaşam alanından oluşuyor. Suit oda olarak kullanılan bu taş binaların içerisinde de kendi havuz ve bahçeleri bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Kuşadası’nın otel bölümünde ise 87 oda mevcut. Dekorasyonunu Atölye A  Mimarlık’ın yaptığı odalar, misafirler için konforun ön planda tutulduğu, kullanım rahatlığı ve farklılık yaratacak şekilde dizayn edilmiş. Otel girişinde geniş bir galeri, galeri içinde de misafirlerini yukarıya davet eden bir merdiven ve resepsiyon yer alıyor. Burada Türkiye’nin en başarılı sanatçılarıyla sergiler düzenlenmesi planlanıyor. Otelin bir bahçe içinde yer alan SPA’sı ise sauna, hamam ve masaj keyfiyle size beklentilerinizin çok ötesinde bir keyif sunuyor.  

Hem yerli hem de yabancı turistler için bölgenin en iyi alternatifi olabilecek Linnet Patisserie ve Piccione Ristorante, muhteşem Kuşadası ve yat limanı manzarasıyla 12 Bar&Restoran  ise iddialı mönüleriyle herkesin vazgeçilmezi olmaya aday.     


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.