Kuşadası Kongre Merkezi açılıyor...

Kuşadası Kongre Merkezi (KOMER) Genel Müdürü Cemil Baykal, çalışmaların son aşamaya geldiğini, merkezin 1 ay içinde açılacağını belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kuşadası Kongre Merkezi açılıyor...

Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezin Avrupa'nın en büyük kongre merkezi olduğunu belirtti. KOMER Genel Müdürü Cemil Baykal, "Çalışmalar bitme aşamasında geldi. Bir yandan montaj, bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları süratle devam ediyor. Ortaya tüm Kuşadası'nın gurur duyacağı önemli bir turizm yatırımı çıkıyor. Türk ekonomisi ve Türk turizmi için son derece önemli olan Kuşadası-Efes Kongre Merkezi'nin açılışı yaklaşık bir aylık bir süre içerisinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak" diye konuştu.

Baykal, projenin toplam maliyetinin 250 milyon TL'yi aştığını ifade etti. Kuşadası Kongre Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Kuşadası Belediye Başkanı ve KOMER Başkan Yardımcısı M. Esat Altungün ise çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Altungün, "Çalışmalar bitme aşamasında geldi. Bir yandan montaj, bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları süratle devam ediyor. Ortaya tüm Kuşadası'nın gurur duyacağı önemli bir turizm yatırımı çıkıyor" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.